anadoluverumelimedya.com

AKP-MHP’nin 330 Pazarlığı..

Gazete “Olağanüstü kurultaya gitmek istemeyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yargı desteği sağlamak için Saray’la pazarlık masasına oturdu.”dedi.

Reklam alanı

AKP Başkanlık Sistemini referanduma götürmek için gereken sayı olan 330’u bulmak için çalışmalarına devam ediyor.

Süreçle ilgili Aydınlık Gazetesi, MHP ile AKP arasına 330 milletvekili pazarlığı olduğunu; olağanüstü kurultaya gitmek istemeyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yargı desteği sağlamak için Saray’la pazarlık masasına oturduğunu idda etti.

İşte Aydınlık Gazetesi’nin O haberi:

“MHP’de 1 Kasım seçimleri sonrasında parti içi mücadele alevlendi. Olağanüstü kurultaya gitmek istemeyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yargı desteği sağlamak için Saray’la pazarlık masasına oturdu. Bahçeli’nin yapılan pazarlık kapsamında bölücü anayasa masasından kalkmadığı ve referansumda AKP’ye destek sinyali verdiği belirtildi.

Erdoğan’a Mesaj Gönderdi
Tayyip Erdoğan’ın Anaysa ve Başkanlık sistemi için referanduma gitmek için 330 sayısına ulaşması gerekiyor. Bahçeli, 5 Mart’ta yaptığı “Referadum için gerekli katkıyı sağlayacağız” açıklamasıyla Erdoğan’dan destek istedi. Aydınlık’a konuşan MHP milletvekili “Taban Bahçeli’nin kendini kurtarmak için partiyi sattığını düşünüyor.” dedi.

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.