anadoluverumelimedya.com

Çiçek’ten “Tek Tip Askerlik Sistemi” Önerisi

İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, “Tek Tip Askerlik Sistemi” Önerdiklerini Belirterek, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Ihtiyacını Etkin Şekilde Karşılayacak, Kamu Vicdanında “Sadece Fakir Çocukları Askerlik Yapıyor, Şehit Ve Gazi Oluyor” Şeklindeki Eleştirileri Önleyecek Bir Sistemi Tesis Etmek Durumunda Olduklarını Söyledi.

Reklam alanı

Çiçek, Düzenlediği Basın Toplantısında, CHP’nin Askerlik Sistemiyle Ilgili Önerisini Açıkladı. TSK Bünyesinde Görev Yapan 600 Binden Fazla Askerin Yüzde 42’Sinin Uzman Personel Olduğunu Ifade Eden Çiçek, Geri Kalan Bölümünün Zorunlu Askerlik Sistemi Içnde Vatan Görevini Yapan Mehmetçiklerden Oluştuğuna Dikkati Çekti.

“Türkiye’de, TSK’nın Ihtiyacını Daha Etkin Bir Şekilde Karşılayacak, Kamu Vicdanında ’Sadece Fakir Çocukları Askerlik Yapıyor, Şehit Ve Gazi Oluyor’ Şeklindeki Eleştirileri Önleyecek Bir Askerlik Sistemini Tesis Etmek Durumundayız” Diyen Çiçek, Konuyla Ilgili Olarak Geçen Hafta TBMM Milli Savunma Komisyonunda, Milli Savunma Bakanlığı Yetkililerinden Bilgi Aldıklarını, Mevcut Durumu Ve Ihtiyaçları Birlikte Değerlendirdiklerini Kaydetti.

Çiçek’ten “Tek tip askerlik sistemi” önerisi

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.