anadoluverumelimedya.com

CHP’li kadınlardan Emine Erdoğan hakkında suç duyurusu

CHP Çanakkale Kadın Kolları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan hakkında suç duyurusunda bulundu. Bugün saat 14.00’de üyeleriyle adliye önünde açıklama yapan CHP Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı Nurcan Bingöl, şunları söyledi:
“Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan konuşmasında ‘Türkiye’nin 90 yıllık enkazını kaldırdık’ ifadelerini kullanmıştır. Bu sözlerin, Cumhuriyetimiz sayesinde, birçok Avrupa ülkesinden önce seçme ve seçilme hakkını elde etmiş bir kadın tarafından söylenmesi üzüntü vericidir. Sayın Emine Erdoğan ya enkaz sözcüğünün anlamını bilmemekte ya da Cumhuriyetimizin kurucu iradesine karşı bitmek bilmeyen kin ve inkarcılıkla böyle konuşmaktadır.
Bizim enkaz sözcüğünden anladığımız ise 14 yılda AKP iktidarının yarattığı patlayan bombalar, parçalanan insanlar. Komşularla sıfır sorun iddiasından, sorunsuz komşumuzun kalmaması. İş güvenliğinin olmayışından yaşanan işçi ölümleri. Artan işsizlik. Her geçen gün artan kadın cinayetleri. Yap boz tahtasına dönmüş eğitim sistemi. Talan edilen doğamız ve susturulmuş basın ile hukuk tanımaz düzendir.

Reklam alanı

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/siyaset/490950/CHP_li_kadinlardan_Emine_Erdogan_hakkinda_suc_duyurusu.html

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.