anadoluverumelimedya.com

Ankara saldırısını kim yaptı?

Ankara saldırısını kim yaptı?
Günlerdir bu sorunun cevabı aranıyor. Ypg yaptı dendi, büyükelçiler çağrıldı, onlara anlatıldı, inanmadılar.
Tak yaptı dendi, tak da neymiş diye baktık, bir şeymiş, pkk’nın üstlenmediğini üstlenirmiş.
Sultanahmet saldırısında da böyle olmuştu. Bir isim söylediler, o yaptı dediler, saldırı yerine cebinde nüfus cüzdanıyla gelmiş, ölmeden insanlığa bir faydam dokunsun, onları çok uğraştırmayayım demiş. Neyse. Almanlar da konuyu araştırıyordu, inanmadılar.
Bu saldırılar bir Avrupa ülkesinde olsa, ya da Amerika kıtasında bir ülkede, tamam derim, normal olan yapılıyor. Bu kişi niye, nasıl saldırdı. amacı neydi, kimdir, buralara nasıl gelmiştir. Yas ilan edilir. bütün dünya liderleri de gelir, nasıl böyle bir şey olabildi, bu masum insanlar öldü diye. Hatta herkes oraya gelir.
Buraya gelince. Diyelim ypg yaptı, yok pkk yaptı, hayır belki el nusra’dır, yok daeş’de olabilir.
Ne değişir? Bu ülkede olduğumuz için söylüyorum, ne değişir?
Bu ülkenin görevi ülkeyi adam gibi idare etmek, hiç bir terör örgütüne bulaşmamak, aklı başında adamların dış siyaset yapması, kuvvetler ayrılığı, cahil cühelanın bir takım kurumların başına gelip oraları batırması, kısaca ülke her açıdan güvenlik eksiği yaşarken, kimin olduğu ne fark eder?
Bütün terör grupları tarafından zaten hedefe alınmışsınız.
Amacının dış politikanızı adam etmek. Sorunun kökü orada. Bu nedenle hepsi size olmuş olabilir gibi geliyor. Problem burada. O muydu, öbürü müydü, tamam oydu da , öbürü de olabilirdi.
Tekrar söylüyorum, burada problem sizin politika ekseniniz.

Reklam alanı

Nevra Ölçer

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.