anadoluverumelimedya.com

“İntihar etti” denilen 17 Aralık savcısı öldürüldü mü

Dosyanın içeriğini bilen biriydi. Kaçak savcı Zekeriya Öz’ü iyi tanıyan biriydi. Konuşup bildiklerini anlatacaktı.”
FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Bursa’da tutuklanan ve önceki gün kaldığı Bursa H tipi cezaevi tuvaletinde çamaşır ipi ile asılı halde bulunan 49 yaşındaki Seyfettin Yiğit’in Sinop’tan cenazesi için Bursa’ya gidip defin hazırlıkları için uğraş veren ağabeyi Ramazan Yiğit, kardeşinin intihar etmediğini FETÖ tarafından infaz edildiğini iddia etti.

Reklam alanı

Halksesi. com sitesinden Mete Çağdaş’ın haberine göre, kardeşi defin için yıkanırken izlediğini ve kolları ile boğazında morluklar gördüğünü belirten ağabey yiğit “Vücudundaki izlerden anlaşılan o ki kardeşim biri ya da birileri ile boğuşmuş. Yani izlere bakıldığında zorla asılmış gibi bir algı ortaya çıkıyor. Rahmetlinin her iki kolunda da morluklar var hani birileri zorla kollarından tutar sıkar da morarır ya işte o tip morluklar oluşmuş. Ayrıca iple kendini asan birinin çene izazında iz olması gerekir kardeşimin boğazının başlangıcında morluklar var. yani bayağı bir boğuşma yaşanmış. Ben kardeşimin intihar ettiğine inanmıyorum. Onu öldürmüşler” dedi.

BİLDİKLERİNİ ANLATACAKTI

Kardeşinin tek suçunun 17-25 aralık dosyasına bakan savcı olmasından ötürü kaynaklandığını belirten ağabey Ramazan Yiğit “Dosyanın içeriğini bilen biriydi. Kaçak savcı Zekeriya Öz’ü iyi tanıyan biriydi. Konuşup bildiklerini anlatacaktı. Onu öldürerek susturdular. FETÖ, kardeşim üzerinden diğer içeride tutuklu bulunan savcı ve hakimlere mesaj vermek istedi. (Konuşursanız sonunuz Seyfettin yiğit gibi olur) demek istediler. Kardeşim Ülkücü görüşlü, imanlı biriydi. İntihar edecek biri değildi. Onun için devlet bu olayın peşini bırakmamalı ve cinayet aydınlatılmalıdır.” dedi.

odatv.com

About armadmin 9322 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.