anadoluverumelimedya.com

REZA’DAN SONRA SIRA HAKAN’DA MI ?

Reza Zarrap’ın Amerika’da tutuklanmasından sonra yazdığım yazıda, uçağın çakıldığını ve karakutu olan Zarrap’ın Amerika’nın eline geçtiğini yazmıştım.(YAZI )

Reklam alanı

Yine aynı yazımda, Zarrap’ın Amerika’ya gelişinin tatil amacıyla değil, bizzat Amerika’ya sığınma olduğunuda dile getirmiştim.

Geçen süre ve olan gelişmeler, bu tezlerimin ne kadar doğru olduğunu bizlere gösterdi.

Evet artık şunlar net:

1- Reza Zarrap, Türkiye’de kendi can güvenliğinden emin olmadığı için, Amerika’ya sığınmıştır.

Bunu, Zarrap’ın, milyon dolarlar vererek aldığı Türk vatandaşlığı olmasına rağmen, Türk pasaportu ile değil, İran pasaportu ile Amerika’ya giriş yapmasından anlıyoruz.

Çünkü Zarap, Türkiye’ye iade edilmek istemiyor ve bu nedenle, Türk pasaportuyla değil İran pasaportuyla giriş yaptı.

2- Reza Zarrap, bildiği her şeyi anlatmayı kabul etmiştir.

Kefalet duruşmasına günler kala, kefalet vermekten vazgeçen Zarrap’ın, bununla, itirafçı olmayı kabul ettiğini ilan etmiştir.

3- Havuz medyasının, saçma sapan iddia ve suçlamalarla, savcı Bharara’ya saldırması, Zarrap üzerinden gelecek olan tehliklerin ilan edilmesidir.

Havuz panik halinde, Savcı Bharara, Clinton ve Obama’ya saldırıya geçmeleri, gelecek tehlikenin ne kadar büyük olduğunun farkında olduğunu gözler önüne seriyor.

Bunlar Reza Zarrap’ın bildiği herşeyi, Amerika’da anlatacağının en büyük delilleridir.

Ve bu durumun farkına varan havuz medyası ve Erdoğan’ın panik ile yaptığı hamlelerdir.

Reza Zarrap, Amerika’da tutuklandığında ilk aklıma gelen soru şu olmuştu.

Bu kadar gizli bilgi ve ilişkileri bilen Zarrap, nasıl olur da, Amerika’ya bu kadar rahat gelebilir ve itirafçı olabilir.?

Nasıl olur da, Erdoğan ve AKP için bu kadar önemli olan Zarrap, bu kadar rahat ülkeden ayrılıp, Amerika’da itirafçı olur ?

17-25 aralık operasyonlarından sonra cezaevine gönderilen Zarrap, cezaevinden yolladığı mesajla, “ya beni burdan çıkarın, yada bildiklerimi anlatırım” deyince, hukuk alt üst edildi ve Zarrap cezaevinden çıkarıldı.

Aynı Zarrap, nasıl oldur da, itirafçı olma görüşmelerini Türkiye’de FBI ile görüşürken, ülkeden ayrılırken, MİT ve devletin güvenlik radarlarından kurtuldu ve Amerika’ya geldi ?

Bunun cevabı basit aslında,

Reza Zarrap, kendisinin emanet edildiği, yani Erdoğan tarafından, zimmetelendiği kişi veya kurumların nezarretinde ve yardımıyla Amerika’ya gelmiştir.

Yani daha açık yazmak gerekirse,

Erdoğan, Reza Zarrap gibi önemli birini mutlaka çok güvendiği kişi veya kişilerin başta olduğu bir kuruma zimmetlemiştir.

Bu kurum ve kişi de, hemen ilk akla gelen MİT ve Hakan Fidan’dır.

Bu düşünce mi, Zarrap ilk tutuklandığında twittırda şöyle paylaşmıştım.

Reza Zarrap’tan sonra, Hakan Fidan’da Amerika’ya gelirse şaşırmayın.

İlk günden beri, Reza Zarrap’ın, bir Hakan Fidan organizasyonu ile Amerika’ya getirildiğine inanıyorum.

MİT’in adım adım takip ettiği Zarrap, Amerika’ya, MİT yardımı olmadan çıkması çok zordur.

Hele tatil için denilen ve ailecek çıkılan bir Amerika seyahatinden, MİT’in habersiz olması imkansızdır.

Ayrıca, Zarrap’ın Amerika vizesinden sorun varken, sözüm ona, Amerikan konsolosluğunda birine bilmem kaç milyon dolar rüşvet vererek bu sorunu giderdiği tam bir asparagastır.

Zarrap’ın Amerika’ya getirilmesi olayı, FBI-MİT ortak yapımı bir operasyondur kanaatimce. Ve bu operasyon ile Hakan Fidan, Erdoğan’ın sırtına hançeri saplamıştır.

Hançer saplandı, Erdoğan arkasına bakınca Fidan’ı görecek yakında, ama ben öyle zannediyorum ki, o hançer sadece saplanmakla kalmayacak, Fidan da Amerika’ya sığınıp, IŞİD konusunda bildiklerini anlatır ve kendisini kurtarırsa, işte o zaman o hançeri birde kıvırmış olacak.

Bunun ilk işaretini Fuat Avni yazdığı twitlerde verdi.

….. Fidan’a ‘Bu adamı bir şekilde konuşamaz hale getirin’ demişti. Fidan bir türlü bu emri yerine getirmedi.

Fidan ‘Uygun vasatı bekliyoruz’ diyerek …..’i uzun süre oyaladı. Reza’nın tutuklandığı haberi gelince Faşist tam anlamıyla kudurdu.

Geçenlerde İsrafsaray’a hiçbirimizin tanımadığı esrarengiz bir adamın ziyareti oldu.

Esrarengiz ziyaretçiyle İbrahim Kalın görüştü. Görüşme sonrası Kalın ‘Zarrab’ı CIA ajanlarına MİT teslim etmiş’ demeye başladı.

Fuat Avni’nin bu yazdıkları, ilk günden beri, Zarrap’ın Amerika’ya bir paket halinde verilmesinin arkasında mutlaka MİT gibi bir yapının olduğu tezinin doğru olabileceğini göstermiş oluyor.

Evet, ilk günden dediğim gibi, Reza Zarrap gibi, çok şey bilen ve konuşursa, çok kişinin sonunu getirecek olan birinin, bu kadar rahatlıkla Amerika’ya gelmesi ve bundan Erdoğan’ın haberdar olmaması, ancak istihbarat örgütlerinin yapabileceği bir operasyon olabilir.

Amerika tarafında bunun FBI üzerinden yürüdüğünü biliyoruz, yaşananlarla ve ortaya çıkan bilgilerle, Türkiye tarafınında Hakan Fidan üzerinden yürüdüğünü öğreniyoruz.

Hakan Fidan, Zarrap olayında baş şüpheli olduğu Türkiye’den kaçarak, Amerika’ya sığınırsa hiç şaşırmayın derim.

Ve ben bu ihtimalin hiçte uzak bir ihtimal olduğunu düşünmüyorum.

Önümüzdeki günlerin, çok büyük süprizlere gebe olduğunu düşünüyorum.

Bakalım ne süprizler olacak.

ideallhaber

About armadmin 9322 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.