anadoluverumelimedya.com

Sinan Oğan ” Teşkilatları Kapatarak Sonun Başlanğıcından Kacamazsınız ”

Eski ıgdır millet vekili Sinan Oğan’dan Kapatılan Mhp İl Teşkilatarı İle İlğili Gece Yarısı Çok Sert Acıklama Ğeldi.

Reklam alanı

7 Haziran seçimleri önçesinde mhp parti disiplin kurulu kararınca mhp’den üyeliği düşürülen eski mhp ıgdır millet vekili sinan oğan , mhp’nin 1 kasım seçimlerinde yaşadıgı büyük oy kaybının ardından genel merkeze ilk bayrak acan isimdi.

Mhp genel merkezi tarafından mhp genelbaşkan yardımcısı ve teşkilatlardan sorumlu şefkat çetin imzalı genelgelerle partıye olagan üstü kongre cagrı için imza veren delege ve il ilçe yönetimleri görevden alınmaya başlamıştı. dün gecede mhp genelbaşkan adaylarından sinan oğan görevden alınan il ve ilçe yönetiçilerine sahip çıkarak genel merkezi eleştiren bir yazı yayınladı.

” il ve ilçe teşkilatlarını görevden alarak sonun başlangıcından kacamayacaksınız ”

İşte Sinan Oğan’ın Yayınladıgı O Yazısı.

Tek derdi koltuklarını korumak olduğu artık net olarak anlaşılan Genel Merkez yönetimi, yaklaştığı sonun arefesinde demokrasi ve ifade özgürlüğünü ayaklar altına almıştır” dedi. Sinan Oğan, MHP’nin bazı il ve ilçe teşkilatlarının kapatılmasına ilişkin yazılı bir basın açıklaması yaptı. Şahsi ikbal beklentileri, makam ve koltuk kaygıları Türk milliyetçiliği davasından üstün olmadığını vurgulayan Oğan, şu ifadeleri kullandı: “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkez yönetimi önce 19 Şubat 2016 tarihinde Denizli, Aksaray, Uşak, Kilis il, Aksaray merkez ilçe teşkilatlarını kapatmıştır. Daha sonra, 20 Şubat 2016 tarihinde MHP İstanbul Fatih İlçe Başkanlığı ve son olarak da 22 Şubat 2016’da Elazığ, Bayburt, Samsun, Çorum, Tekirdağ, Kırklareli, Gümüşhane, Tokat il teşkilatları ile Elazığ, Bayburt, Gümüşhane Merkez İlçe teşkilatlarını kapatmıştır. Anlaşıldığı üzere bu hukuksuz işlemler önümüzdeki günlerde de devam edecektir. Tek derdi koltuklarını korumak olduğu artık net olarak anlaşılan genel merkez yönetimi, yaklaştığı sonun arefesinde demokrasi ve ifade özgürlüğünü ayaklar altına almıştır. İl ve ilçe teşkilatlarımızın kapatılmasının hukuki açıdan hiçbir geçerliliği bulunmamaktadır. Ülkücü iradenin tecellisiyle göreve gelmiş olan bu teşkilatların fütursuzca kapatılması, ülküdaşlarımızı yıldırmaya yönelik beyhude bir çabadır. Bu keyfi girişimler, genel merkez yönetimine ülkücü öfke olarak geri dönmektedir. Kapattıklarını düşündükleri teşkilatlarımız değil ülkücülerin gönül kapılarıdır.  Unutulmamalıdır ki, şahsi ikbal beklentileri, makam ve koltuk kaygıları Türk milliyetçiliği davasından üstün değildir. Bizler bu hukuksuzluğa boyun eğmeyecek, ülkücü iradenin tasfiyesine izin vermeyeceğiz, ülküdaşlarımızın hakkını bağımsız Türk yargısı önünde sonuna kadar arayacağız. Hakkın, hukukun, adaletin, ülküdaşlığın baş üstünde tutulacağı o anın gelişi artık kaçınılmazdır.” Sözleri İle Adeta Mhp Genel Merkezini Topa Tutdu.

http://www.ulkutv.net/sinan-ogan-teskilatlari-kapatarak-sonun-baslangicindan-kacamazsiniz/4224/

About armadmin 9322 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.