anadoluverumelimedya.com

Biz böyle yaptık

Değerli okuyucularımız

Reklam alanı

Anadolu ve Rumeli Medya’da 2 yılı aşkın bir süredir birlikteyiz.

Bu süreçte kendimizi hep gururlu ve mutlu hissettik.

Yola çıkarken ki amacımızla yolda iken ki amacımız biraz farklılık gösterdi.

İlk başında çok hızlı akan gündem arasında kaybolan haberleri kaybolmaktan kurtarmak istemiştik. Yani eğitim, tarım, çevre gibi konularda önemli bir şeyler oluyor, fakat arkasından siyasi arenada bir sürü olur-olmaz şeyler üzerine geliyor ve bu haberler kayıp gitmiş oluyordu. Konu başlıkları açarak bunları her zaman görünebilir halde tutmayı hedeflemiştik.

Bu hedefimize ulaştık, ancak arada akan siyasi gündemde bir sürü kafa karıştırıcı söylem ve olaylar olduğuna dikkatimiz çekildi. Bunun üzerine haber bölümüne ağırlık vererek ülke gidişatında önem taşıyabileceğini düşündüğümüz haberleri seçerek durumun yalın bir resmini okuyucularımızla buluşturduk.

Bu arada her kişinin uzman olduğu konuda en yararlı olduğu düşüncesinden hareketle, bizim uzmanlığımız olan seçim yazılımı, bu konuda verilen mücadele, dikkat edilmesi gereken noktalar, bazı konuların aslında çözümsüz değil, ne kadar kolaylıkla şekillenebileceği bakış açılarına yazılarımızda yer verdik. Yönetici konumundaki kişilerin bu konularda istek ve yaptırım yönlendirmesi yapabilmesi için ipuçları idi bunlar.

Şu anda ise bir seçim sürecine girdik. Gündem ve olaylar hızla yoğunlaşıyor. Ancak artık bu hızda bir uyarı ya da değişik bir bakış açısı sunma seçenekleri önümüzde yok. Bu hızlı süreçte heyecan ile bir sürü kişi bir sürü şey yapacak. Bunlar da ülkemiz medyasında zaten yer alacak.

Biz bir süre yayınlarımıza ara veriyoruz. Yenilenmiş ve faydalı olacağına inandığımız bir şekilde bir oluşum içine girene ve siyasi sahne netleşene kadar …

Seçimler ve bu konuda olabilecekler ile ilgili çok sayıda yazımız/köşe yazımız var. Bundan sonrası teknik bilgiye değil, gözüken konularda önlem alma kategorisine giriyor.

Daha uygun şartlarda görüşmek üzere diyoruz…

 

Anadolu ve Rumeli Medya

 

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.