anadoluverumelimedya.com

İYİ Parti olağanüstü kurultaya gidiyor

İYİ Parti 1 Nisan’da olağanüstü kurultaya gidiyor. Kurultay öncesi konuşan İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, “Yüksek Seçim Kurulu’na karşı her türlü tedbiri alarak bu yolculuğu sürdürüyoruz. Kongremizi gerçekleştiriyoruz” dedi.

YSK’nin seçim düzenlemeleri sonrası İyi Parti olağanüstü kongre kararı aldı.

Reklam alanı

Pazar günü Ankara’da yapılacak kongre için hazırlıklar başlarken, İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve kongre organizasyonundan sorumlu komisyon başkanı Müsavat Dervişoğlu, “Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) karşı her türlü tedbiri alarak bu yolculuğu sürdürüyoruz. Kongremizi gerçekleştiriyoruz. Onlara sığınacak malzeme bırakmıyoruz. İYİ Parti önümüzdeki ilk seçime katılma hakkını da böylece elde etmiş oluyor. Tarihin en kalabalık kongresini yapacağız. Salonun kapasitesi belli. Salonun dışında onun beş katı partili olacak” açıklamasında bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de “Değerli Dava arkadaşlarım, beş gün sonra kurultayımız var. Türkiye’ye müjdeler olsun ki, 1 Nisan’da kurultayımız var. Kurultayımızı Ankara Spor Salonun’da yapıyoruz” açıklamasında bulundu.

yeniçağ

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.