anadoluverumelimedya.com

Fatih Eryılmaz: “Türk’ü değil hainleri cezalandırın”

15 Temmuz gazisi emekli Emniyet Müdürü Fatih Eryılmaz, Türk Tabipler Birliği ile Türkiye Barolar Birliği önündeki “Türk ve Türkiye” ibarelerinin kaldırılması girişimine tepki gösterdi.

İYİ Parti GİK üyesi olan Fatih Eryılmaz, “TTB içinde örgütlenen vatan hainleri gerekçe gösterilerek, Türk adı kaldırılıyor. Binlerce FETÖ’cü hain TSK’ya sızdı ve 15 Temmuz günü darbe yapmaya kalkıştı. Şimdi bu FETÖ’cü hainleri gerekçe göstererek TSK’dan Türk adını kaldırmak doğru olur mu? Türk’ü değil hainleri cezalandırın” dedi.

Reklam alanı

Sözcü’den Kamil Elibol’un haberine göre FETÖ darbe girişimi sırasında Ankara Emniyeti’ni savunurken yaralanan Eryılmaz, ‘’Dün terör örgütüyle açılım-saçılım derken de, resmi kurumlardan Türk ve TC ibareleri kaldırılıyordu. Şimdi ise TTB’nin Türk’ünü kaldırmak en çok PKK’lıları memnun eder. Hedef aynı; Türk’ü kaldırmak. Ey Türk ne zorlu bir çilen var. Namlular hep seni gösteriyor.” diye konuştu.

TSK’YA DA MI UZANACAK?

TSK’daki FETÖ yapılanmasını “Ağacın Kurdu” adlı kitabı ile deşifre eden emekli Albay Mustafa Önsel de, iki STK’nın önündeki Türk ve Türkiye ibarelerinin kaldırılmasını eleştirdi. Önsel şöyle dedi:

“TTB’deki aymazlar daha önce isimlerinden Türk adının kaldırılması için defalarca müracaatta bulunmuştu. Şimdi güya onlara kızarak bunu yapıyorsanız amacınızın halis olduğu söylenebilir mi? Sonunda bu durumun TSK’nın başındaki Türk’e kadar uzamayacağını kim garanti edebilir? Birlik olalım dedikçe ortamı böylesine germenin ne anlamı var ? Her şeye rağmen sabır diyorum. Mehmetçik savaşıyor siz nelerle uğraşıyorsunuz? Utanın”

yeniçağ

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.