anadoluverumelimedya.com

İYİ Parti skandalın peşini bırakmıyor… İstanbul’daki tüm hastaneleri araştırılıyor!

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı, Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 115 çocuğun doğum yapmasıyla ilgili skandalı takibe aldı.

Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşanan 115 ‘hamile çocuk’ ile ilgili gelişmeler gündemdeki yerini koruyor. Hürriyet’in haberi sonrası dün Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, cinsel istismar iddialarına ilişkin iki savcı görevlendirdi.

Reklam alanı

NOTER KANALI İLE GÖNDERDİLER

Hastane personeli İclal N.’nin gündeme getirdiği konuya yönelik tepkiler de sürüyor. İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı, kent genelindeki tüm kamu hastanelerine yönelik yazılı başvuruda bulundu. Başvuru yazısında 1 Ocak 2017-1 Ocak 2018 tarihleri arasında 12-15 ve 15-18 yaş arası kaç hamile çocuğun başvuruda bulunduğu soruldu. Başvuru yazısında, söz konusu çocuklara ilişkin ihbar tutanaklarının kendileri ile paylaşılması talep edildi. Ancak hastaneler başvuru dilekçelerini doğrudan almayınca, noter kanalı ile gönderim gündeme geldi. İstanbul genelindeki 39 kamu hastanesinin tümünü noter kanalı ile başvuruda bulunuldu.

İZİN VERMEYECEĞİZ

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Ersin Beyaz, konuya ilişkin yaptığı açıklamada “Bu konunun İstanbul genelindeki tüm kamu hastaneleri nezdinde takip ederek cinsel istismar ve çocuk hamileliklerine göz yumulmamasına asla izin vermeyeceğiz” dedi.

jtfj.jpg

yeniçağ

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.