anadoluverumelimedya.com

Aytun Çıray’dan Erdoğan’ın ‘UYAP’ itirafına sert cevap

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “UYAP’ı FETÖ’cülere kaptırdık” sözlerini değerlendiren İYİ Parti Genel Sekreteri Aytun Çıray, “Bu UYAP itirafı geçmiş tüm seçimlerin meşruiyetini yok eder” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Adalet Şûrası’nda yaptığı konuşmada, “UYAP’ı (Ulusal Yargı Ağı Bilişim Sistemi) FETÖ’cülere kaptırdık. Oradan da en büyük zulmü icra ettiler” sözleri tartışılmaya devam ediyor.

Reklam alanı

Erdoğan’ın bu sözlerine İYİ Parti Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Aytun Çıray’dan da cevap geldi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda UYAP’ın kaybedilmesinin geçmişte yapılan tüm seçimlerin meşruiyetini yok ettiğini savunan Çıray, “Sn Erdoğan ‘UYAP’ı FETÖ’cülere kaptırdık’ demiş. UYAP ne ki, siz HSYK, TSK dahil devleti onlara emanet ettiniz. Yalnız bu UYAP itirafı geçmiş tüm seçimlerin meşruiyetini yok eder” ifadelerini kullandı.

ANKET AÇIKLAMASI

Basında yer alan yandaş araştırma şirketlerinin anket sonuçlarını da değerlendiren İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, “AK Parti her seçim öncesi bazı anket firmalarını kullanarak toplumu seçimi kazanacağına inandırır. Bu ‘Öğrenilmiş çaresizlik’i ilk defa 16 Nisan referandumu öncesi bozmuştuk. Bu defa da İYİ Parti’nin yükselişini durdurmak için aynı numaraları yapıyorlar. Tutmaz artık!” paylaşımında bulundu.

yeniçağ

About armadmin 9322 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.