anadoluverumelimedya.com

‘Abdullah Gül’ün çıkış yapması an meselesi’

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eski danışmanı Ahmet Takan, AKP’de- Abdullah Gül’ün çıkış yapmasının “an meselesi” olduğunun konuşulduğunu ileri sürdü.

Reklam alanı

Takan’ın Yeniçağ gazetesinde yayınlanan bugünkü “Saray, Bahçeli’den kurtulmak için yeni formül buldu!..” başlıklı yazısının ilgili bölümü şöyle:

Kaotik bir ortamda gerginliğin artarak devam ettiği siyasetin kulislerinde -özellikle AKP’de- Abdullah Gül’ün çıkış yapmasının “an meselesi” olduğu konuşuluyor. İktidar kulislerinden pompalanan söylentilere göre, Abdullah Gül, R. Erdoğan’a “gidişatın çok kötü ve tehlikeli olduğunu, bundan vazgeçmesi gerektiği” konusunda çok dil dökmüş ancak “dinletememiş.” Yine iddialara göre, “Abdullah Gül, yakında, bir yanına Ali Babacan’ı diğer yanına eski bir yüksek yargı organının başı olan ismi alarak açıklama yapmaya hazırlanıyor”muş!.. Dediğim sırada… Abdullah Gül’ün sosyal medya üzerinden son KHK’larla ilgili gayet nazik kıvamda yaptığı açıklama, haber kanallarının ekranlarına alt yazı olarak düştü. Dur bakalım ne olacak?..

cumhuriyet

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.