anadoluverumelimedya.com

Müzik notası dersen böyle aşağılarlar!

Sabahattin Önkibar / Aydınlık

Reklam alanı

Güya 60 küsür yıldır NATO’da müttefikiz!
Onun hoşuna gitsin diye bölükler halinde Mehmetçiği Kore’ye gömmüşüz!
O istedi diye en gerekli komşunuzla hasım olmuşuz ki o komşu yani Rusya veya SSCB sadece Kurtuluş Savaşı’mızda silah vermedi, aynı zamanda Demirçelik Tesislerimizi portakal-mandalina karşılığında kurarak Türkiye’nin sanayi alt-yapısını  inşa etti.
Yine o yani Paxamericana istedi diye topraklarımızı açıp İncirlik misali  üsler kurdurmuşuz.

ÇUVAL OLAYI

Siz NATO’nun patatesini üretin diyerek silah sanayimizi tasfiye ettiren o ABD, Kıbrıs müdahalemizde Türkiye’ye ambargo uygulayıp sattığı uçak ve tankın parçalarını bile vermemiş!
Yeşil Kuşak deyip gençlerimizi sağcı-solcu diye bölüp öldürtmüş!
Keza onlarca sene bölücü ve irticai örgütlere destek olmuş!
Muavenet benzeri alçaklıkların yanısıra askerimizin başına çuval geçirmiş.. Nota verelim mi denmiş.. Devletimizi yönetenler, “Müzik notası mı?” diye dalga geçmiş!
Polisimizi-yargımızı ve Ordumuzu Fetullah’ı kullanarak devşirmiş, oralı olunmamış, tersine yapılanlara devlet olarak destek verilmiş.

AĞLANACAK TABLO

Nihayetinde aynı ABD 15 Temmuz’da FETÖ’cülere darbe yaptırmış ve darbeci Fetullah’a kutsal misafir muamelesi yapmaya devam etmiş.
Bütün bu yapılanlara karşın ne İncirlik Üssünü kapatma ne de ABD’yi  yararlandığı diğer üslerden alıkoyma!
Eee böyle ezik ve kişiliksiz davranırsan şimdi seni  haşere gibi görür ve ezer!
Sadece şu birkaç gün içinde olanlara bakın ve Türkiye’nin içene düşürüldüğü   tabloya ağlayın!
Türkiye en üst  makamdan Kuzey Suriye’nin Kürdistan’ın bir  parçası yani Kürt koridoru olmayacağını ve bunun savaş  sebebi sayılacağını haykırdı.

TRUMP’IN ATTIĞI İMZA!

Öyleyken ABD, ısrarla PYD-PKK’ya omuz verdi yani 80 milyonluk NATO müttefiki Türkiye yerine üç buçuk çapulcuyu tercih etti.
Trump’la 16 Temmuz’da görüşülür, bir çözüm bulunur zannedilirken ABD çizmesi gırtlağımızda!
Düşünün Genelkurmay Başkanınız, MİT Müsteşarınız ve Saray Sözcünüz  Washington’da muhatapları ile bu konuları görüşürken ABD  Başkanı, PYD-PKK’ya  ağır silahların verilmesine onay veren imzayı atıyor ki böyle bir aşağılama duyulmuş değildir.
Evet Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın birkaç gün sonraki ziyaretini bile beklemeden yaptı bu küstahlığı.

BÜYÜK TERBİYESİZLİK

Dahası var:
Medya  bu gelişmeler üzerine Tayyip  Erdoğan ziyaretini iptal eder mi, sorusuna cevap ararken, ABD’nin Dış İlişkiler Konseyi Başkanı Richard Haass şu  terbiyesizliği yaptı:
-“Otoriter yönetimi ve Suriye’deki yararsız rolü göz önüne alındığında böyle  bir iptal büyük bir kayıp olmaz.”
Yine ABD’den Suriye Komutanı John Dorrıan, PYD-PKK’ya verilen silahların örgütten hiçbir zaman geri alınmayacağını açıklıyor.
Dedik ya  her şey net  ve aleni, Paxamericana sadece Tayyip Erdoğan’ın değil,Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kalemini kırıyor ve bunu ilan ediyor.

TEK ÇIKIŞ YOLU

Öyle ise yapılması  gereken Türkiye’nin derhal yeni dünyada yerini almasıdır zira bütünlük içinde yaşaması için başka şansı kalmamıştır… Ancak bu çok kolay  olmayacak zira Tayyip Erdoğan’ın  güven verme sorunu var ki Rusya ve İran ile son  ilişkilerde bu durum görülüyor…
Evet empeyalizm budur. Kullanır ve atar ki 2002 sonunda hiçbir sıfatı olmayan Tayyip Erdoğan’ı Beyaz Saray’da ağırlaması ve bugünkü tutumu bunu ıspatlıyor… Keza  ümmetçilik-sünnicilik ve Neo-Osmanlıcık saplantısıyla Beşar Esad’ı yıkma rüyasının Türkiye’ye nelere mal olduğu gözler önündedir…

About armadmin 9322 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.