anadoluverumelimedya.com

Gençlik Meclisi sonuç bildirgesi

Türkiye Gençlik Birliği öncülüğünde toplanan Gençlik Meclisi sona erdi. 102 Üniversiteden binlerce üniversitelinin katılımıyla Ankara Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda gerçekleşen Gençlik Meclisi’ninde şu kararlar alındı:

Reklam alanı

2) Türk Gençliği, Türkiye’nin önceliklerine göre hareket edecektir. Öncelikli sorunlarımız olan terör ve ekonomik bunalımdan kurtulmak için ihtiyacımız; söz konusu milli birliği temsil edecek güçlü bir meclistir. Cumhuriyetin temel değer ve kurumlarının devamlılığını sağlamak bir görev olmaktan çok zorunluluktur.

3) Vatanseverliğimiz en belirleyici ve birleştirici ölçütümüzdür, Atatürk vazgeçilmezimizdir. Birliğimizi zedeleyecek olan evet-hayır kamplaşmasına geçit vermiyoruz ve vermeyeceğiz.

4) Milletimizi 16 Nisan 2017 tarihli halk oylamasında Hayır oyu kullanmaya davet ediyoruz. Gazi Meclisimizi etkisiz ve yetkisiz kılarak, egemenliği ve birliği zedeleyecek fiili başkanlık sistemini reddediyoruz.

5) Geleceğimize el konulmasına izin vermeyeceğiz! İş ve atama bekleyen milyonlarca gencin derdine derman olmayacak anayasa değişiklik paketine karşı; Geleceğimiz için Türk Gençliği’ni HAYIR demeye çağırıyoruz.

6) Gençlik sandık başına! Bütün gençliği, oy kullanmaya ve oyunu korumaya davet ediyoruz. Halk oylamasında sandık güvenliği için tüm il merkezlerinde gerekli önlemleri alacağız. Milletimizin kararını yansıtacak olan sandıkların güvenliğini kimsenin ihlal etmesine izin vermeyeceğiz.

Tam bağımsız ve gerçekten demokratik bir Türkiye için birleşiyoruz!
Vatanımızın bütünlüğü ve milletimizin birliği için vazifeye atılıyoruz!

Yolumuz Mustafa Kemal’in Yolu

Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti!

aydınlık

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.