anadoluverumelimedya.com

Vatandaşlıktan çıkarılması için kampanya başlatıldı

ABD vatandaşları, sivil toplum maskesi altında ülkeleri ve toplumları bir takım güç odaklarının çıkarları doğrultusunda dizayn etmeye çalışan uluslararası spekülatör George Soros’un vatandaşlıktan çıkarılması ve ülkeden sınır dışı edilmesi için kampanya başlattı

Reklam alanı

AÇIK TOPLUM VAKFI KAPATILSIN

Vatandaşlar ayrıca, Soros’un sözde sivil toplum maskesi altında kirli operasyonlarının karargahı haline getirdiği ‘Açık Toplum Vakfı’nın da kapatılmasını ve yasaklanmasını talep etti.

Dilekçe bu bağlamda Soros’u, ailesini ve yönettiği küresel ağı; ABD’li politikacıları manipüle etmek ve sözde post-modern, ahlaki değerlere zıt fikirleri ABD ve dünya çapında yaymakla suçluyor.

ABD’DEKİ PROTESTO GÖSTERİLERİ

Soros’un art arda Avrupa’daki ve dünyanın diğer bölgelerindeki isyanların fitilini ateşlediğini ve tartışmalı faaliyetlerin odağı olduğunu belirten anti-Soros cephesi, ABD için tehdit oluşturduğu konularda da müdahil olduğunu belirtiyor. ABD’deki protesto yürüyüşlerinin arkasındaki 50’den fazla grubun Soros’un kaynaklarından yararlandığı da ifade ediliyor.

Ohio’da faaliyet yürüten bir politik aktivist olan Vanessa Feltner tarafından kaleme alınan dilekçede, “Ülkemizi yıkmak amacıyla, Amerikan karşıtı ve küreselci ‘Yeni Dünya Düzeni’ programıyla ekonomimizi iflas ettiren Soros hakkında yakalama kararı çıkarılmasını talep ediyoruz” satırları yer aldı.

aydınlık

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.