anadoluverumelimedya.com

Ermeni diasporası Türklerin Atatürk konferansını bastı

California’daki Ermeni Diasporasının, Türk derneklerinin Atatürk haftası kapsamında düzenlediği konferansı bastığı ortaya çıktı. Los Angeles Devlet Üniversitesinde düzenlenen Atatürk’ün anlatılacağı etkinliğe yapılan saldırının ardından Üniversite yönetimi konferansı iptal etti. Ancak Talat Paşa Komitesi ve Türk derneklerinin çabaları, üniversite yönetimine geri adım attırdı. İptal edilen konferansın yeniden organize edileceği duyuruldu.

Ermeni Diasporası, Türk düşmanlığına devam ediyor.

Reklam alanı

ABD’de California eyaletinin Los Angeles kentinde Türk derneklerinin organize ettiği bir konferansın saldırıya uğradığı ortaya çıktı. Saldırının, Atatürk haftası kapsamında düzenlenen bir etkinliğe yapılması dikkat çekti.

Üniversite yönetiminin baskına gerekli müdahaleyi yapmadığını ve konferansı iptal ettiğini belirten Erdinç, komitenin ve Türk derneklerinin bu duruma büyük tepki gösterdiğini söyledi.

Yoğun tepkiler sonrası üniversite yönetiminin geri adım attığını kaydeden Erdinç, komite olarak Dünya’nın her yerinde bu olayların takipçisi olacaklarını vurguladı.

ulusalkanal

About armadmin 9322 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.