anadoluverumelimedya.com

ÜMİT ÖZDAĞ : MHP’DE DEĞİŞİM TALEBİNİN TEMSİLCİSİYİM, BANA BU HAKKI ÜLKÜCÜ DELEGELER VERDİ

Geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) den ihraç edilen Gaziantep Milletvekili ve 21. Yüzyıl Türkiye Enstitüsü Kurucu Başkanı Prof.Dr.Ümit Özdağ “Şimdi gündem ben değilim, reis rejimini mümkün olursa mecliste 330’un altında bırakarak sandığa gömmek hedef olmalı.” dedi.

Reklam alanı

MHP Genel Başkan Adayı Prof.Dr.Ümit Özdağ ihraç edilmesinin açıklamalarını yaptı.

“Başkanlığa karşı çıkarsanız sizi kapının önüne koyarlar. Bu parti dışı bir gelişme oluyor. Tabi genel başkan adayı olmak da bir başka neden bence. Bu ikisi birleşince genel merkez böyle bir kararı beni ilk kez ihraç ettikten 10 sene 2 gün sonra tekrar almak durumunda hissetti kendisini. Tabi meselenin bir hukuki boyutu var. Hukukun bütün yollarını bu haksız ihraca karşı kullanacağım. Ama ben bugün Türkiye’nin meselesinin ve benim meselemin bir ihraç meselesi olmadığını, Türkiye’ye yerleştirilmeye çalışılan otoriter başkancı reis rejimi olduğunu düşünüyorum. Şimdi reis rejimini mümkün olursa mecliste 330’un altında bırakarak sandığa gömmek hedef olmalı. Eğer o olmazsa halkın bu reis rejimi girişimine gereken dersi vermesi için çalışmak olmalı. Ben buna odaklanmış durumdayım.”


“ERGENEKONUN BİR NUMARASI YAPTILAR, TÜM DAVALARI KAZANDIM”

“Ben FETÖ’den destek almakla suçlanmadım. Bu çok büyük terbiyesizlik olur. Çünkü ben Ergenekon sanığıyım biliyorsunuz. Birinci ve ikinci iddianamelerde Ergenekon örgütünün üst düzey yöneticisi olduğum iddiası ile FETÖ’cü polislerin Amerikan Büyükelçiliğine giderek ‘’ Ergenekon’un bir numarası’’ diyerek kendi akıllarınca şikâyette bulundu. Bu süreçte MHP Grup Başkanvekili ve Genel Sekreter Yardımcıları yapmış oldukları açıklamalarda beni ergenekoncu olduğum için partiye almadıklarını söylemişlerdi. Ben de kendilerini ayrı ayrı mahkemeye vermiştim. Tabi benim o süreçte almış olduğum tavır, yazmış olduğum kitaplar ortadadır. Fakat bunun dışında Milliyetçi Hareket Partisi kurultayı sürecinde MHP’de bir değişim iradesini ortaya koyan, açık söyleyeyim, öncelikle MHP üst kurul üyeleri ve delegeleri olmuştur. Bu taban vermiştir imzaları”

turkishworld

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.