anadoluverumelimedya.com

“Bunun verdiği zararı düşman veremez”

Muhsin Kızılkaya’nın, şehit askerler için “Zaten onun işi o” şeklindeki sözlerine eski emekli Tümgeneral HEPAR Kurucu Genel Başkanı Osman Pamukoğlu çok sert tepki gösterdi…

Başbakan Binali Yıldırım’ın Başdanışmanı ve AKP eski milletvekili Muhsin Kızılkaya’nın, şehit askerler için “Zaten onun işi o. O insanların görevi hayatını vermek” şeklindeki sözlerine eski emekli Tümgeneral HEPAR Kurucu Genel Başkanı Osman Pamukoğlu çok sert tepki gösterdi.

Reklam alanı

Habertürk TV’de Fatih Altaylı’nın sunduğu Teke Tek programına katılan Osman Pamukoğlu, Muhsin Kızılkaya’ya “Dünyadan haberi yok cahil” diyerek çıkışırken, “Bunun verdiği zararı düşman veremez. Bunun verdiği zararı PKK vermiyor. Onun ağzından çıkan lafı kulağı duysun” ifadelerini kullandı.

Habertürk’te Didem Arslan Yılmaz’ın sunduğu Türkiye’nin Nabzı programında konuşan Başbakan Binali Yıldırım Başdanışmanı ve gazete Habertürk yazarı  Muhsin Kızılkaya, Tümgeneral Ahmet Yavuz’un askerler için “O insanlar hayatlarını veriyorlar” demesi üzerine, “Zaten onun işi o. O insanların görevi hayatını vermek. Onun için maaş alıyor. Ekstra bana bir iyilik yapmıyor.” demişti. Kızılkaya bu sözlerin ertesi gününde bir açıklama yaparak özür dilemişti.

İşte Osman Pamukoğlu’nun o tepkisi…

Odatv.com

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.