anadoluverumelimedya.com

Doğu Perinçek, AKP’yi uyardı

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Lozan ile ilgili açıklamalarının darbe girişiminden sonra oluşan iç cepheyi böleceğini söyledi. Perinçek, Erdoğan’ın, AKP içindeki Amerikancı kanat ile Lozan’la kavga ederek mücadele edemeyeceğine dikkat çekti. “Bu söylemlerle Lozan ve Atatürk düşmanı FETÖ ile aynı çizgidedir” diyen Vatan Partisi Lideri, iç cephenin sağlam tutulması ve birleştirici olmaları konusunda hükümeti uyardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Lozan’ı hedef almasını bu sözlerle değerlendirdi, Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek… Lozan’ın İstiklal Savaşı’nın devam olduğunu söyledi.

Reklam alanı

Vatan Partisi Lideri, Erdoğan’ın Türkiye’nin içeride ve dışarıda bölünme tehdidi altındayken böyle bir açıklama yapmasını AKP içindeki Amerikacı kuvvetlerle yaşanan savaşa bağladı.

Türk Milleti, Kürt koridorunun dağıtılması ve PKK temizliğinde; devlet ve ordunun arkasında… İç cephede ise Erdoğan yönetiminin sık sık ayrıştıtcı çıkışlama yapması bölünme tehdidi altındaki şu günlerde bütünlüğe zarar veriyor. İşte  Perinçek bu noktada Erdoğan ve AKP yönetimini uyardı.

İçeride ve dışarıda Türkiye’nin ABD ile savaştığını belirten Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, “Milli cepheyi sağlam tutmalı, birleştirmeli” dedi.

Deniz Çağlayan

ulusalkanal

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.