anadoluverumelimedya.com

Yazgülü Aldoğan yazdı : Bahçeli’ye bayram hediyesi kurbanlık

Posta gazetesi yazarı Yazgülü Aldoğan, dün sabah FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alınan Yeniçağ gazetesi yazarlarına kurulmak istenen kumpasa dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

Reklam alanı

Gazeteci Yazgülü Aldoğan, bugünkü köşe yazısında FETÖ operasyonlarıyla devlet kadrolarında yapılan temizlik çalışmalarında bazen siyasi kararlarla yanlış kişilerin gözaltına alındığını, Yeniçağ gazetesi yazarlarının da böyle bir kararla mağdur edildiğini yazdı. Aldoğan ayrıca Devlet Bahçeli’nin AKP hükümetine yakınlaştığı bu günlerde gözaltına alınan Yeniçağ yazarlarının Meral Akşener’i desteklemesine de dikkat çekti.

Yazgülü Aldoğan’ın “Bahçeli’ye bayram hediyesi kurbanlık” başlıklı o yazısı:

FETÖ karşıtı İmamların Öcü’nün yazarı Yavuz Selim Demirağ FETÖ operasyonunda gözaltına alınıp gazetemiz yayına girerken serbest bırakıldı.Şu anda hepimiz neyi bekliyoruz? Devletin ve kurumların FETÖ’cülerden temizlenmesini! Ama böyle olmuyor, kimsenin sesini çıkaramayacağı ortam varken muhalifler de temizleniyor. Ya da FETÖ’cüler, kendilerini korumak için, FETÖ’cü olmayan, tam tersine kendilerini açığa çıkarmış olanları içeri alıyor ki bu hem mücadele için, hem de olayların gelişimi açısından son derece tehlikeli.Son örnek Kırmızı Kedi Yayınevi yazarlarından Yavuz Selim Demirağ’ın gözaltına alınması. Demirağ “İmamların Öcü – Türk Silahlı Kuvvetleri’nde Cemaat Yapılanması” kitabının yazanı, Silivri davalarını çok yakından izlemiş, FETÖ ile ekranlarda en çok uğraşanlardan biri.Kitabında TSK içindeki FETÖ kadrolarını isimleriyle açıklamış. MHP’li Yeni Çağ Gazetesi Yazan Servet Avcı, Adnan İslamoğulları, Kürşad Zorlu, Metropol Araştırma Şirketi’nden Özer Sencar ve MHP’nin kongre çağrı heyetinden eski MHP milletvekili Turan Yaldır da birbiri ardından gözaltına alınınca iş anlaşılıyor. Bu isimler Meral Akşener’i destekleyen milliyetçi camiadan. Anlaşılan, iktidarın yanından ayrılmayan MHP Genel Başkanı Bahçeli’ye, muhalifleri gözaltına alınarak bayram hediyesi yapılıyor! Gözaltılarda ölçü şaştı Silivri duruşmalarının önde gelen avukatlarından Hüseyin Ersöz de mevcut gözaltı uygulamalarındaki tehlikeye dikkat çekiyor ve “Amaç için usul feda edilmesin; kamuoyu desteği ve ‘Yargılananları savunursam ben de FETÖ’cü damgası yerim’ korkusu yapılan yanlışların üstünü kapatıyor” diyerek bir örnek veriyor: Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden cerrah Prof. Dr. Adnan Aslan 23 gündür FETÖ/PDY üyeliği iddiasıyla cezaevinde. Gerekçesi çocuğunun bir dönem cemaat okullarından birinde okumuş olması! Korku imparatorluğu yaratmayalım! Kimlerin çocuğu nerelerde okudu. Hocanın bir diğer suçu da 2009 yılında “Kimse Yok mu” derneğine 180 TL’lik kurban bağışı yapmış olması. ‘Bak gördün mü, başka dernek mi yokmuş’ derseniz, Adnan Aslan ve kendisi de doktor olan eşi LÖSEV, Türk Eğitim Vakfı ve Mehmetçik Vakfına da bağış yapmış. Yıl 2016 olmuş, 7 sene önceki bağıştan üniversite hocası gözaltına alınır mı?’Vah vah, Allah kurtarsın’ mı diyelim.

haberlinks

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.