anadoluverumelimedya.com

Gaziantep’te terör saldırısı: 50 ölü

ABD emperyalizminin ülkemizin güney sınırında “pkk koridoru” oluşturmasına direnen Türkiye’nin bu direnci, ABD maşaları FETÖ’süyle, PKK’sıyla, Işidiyle kırılmak isteniyor. Türkiye “Barış”, “Yurtta Sulh” adı altında yeniden PKK ile masaya oturtulmak isteniyor. Türk milletinin güvenlik algısı yıkılmak isteniyor. Mezhepsel, etnik farklılıklar kaşınıyor.
Meydanlarda, AVM’lerde güvenlik önlemleri sıkılaştırılınca terör örgütleri artık düğünleri, kına gece eğlencelerini hedef alıyor.

Reklam alanı

Gaziantep valiliğinden yapılan açıklamada düğün alanında gerçekleştirilen bombalı saldırıda ölü sayısının 50’ye yükseldiği belirtildi.

Alçak saldırı dün akşam saat 22.40 sıralarında merkez Şahinbey İlçesi’ne bağlı Akdere Mahallesi’nde meydana geldi. Terör nedeniyle Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki kentlerden göç eden vatandaşların yoğun olarak yaşadığı mahallede, Siirt’in Pervari İlçesi’nden göç eden iki ailenin gençlerinin, sokakta yapılan kına gecesinde, canlı bomba terörist, davetli gibi kalabalığın arasına karıştı. Terörist, üzerindeki bombayı infilak ettirdi. Tam anlamıyla dehşetin yaşandığı patlamada, 50 kişi yaşamını yitirdi, 80’in üzerinde kişi de yaralandı.

İKİNCİ BİR PATLAMAYA KARŞIN BÖLGEDE ÖNLEM ALINDI

İkinci bir patlama olma ihtimaline karşın polis ekipleri, şerit çekerek olay yerinde geniş güvenlik önlemi aldı. Yaralılar, ambulanslarla Doktor Ersin Arslan, Şehitkamil ve 25 Aralık Devlet hastaneleri ile bölgede bulunan özel hastanelere kaldırıldı. Cesetler ise hastanelerin morglarına götürüldü. Güvenlik güçleri, patlama sonrası çevreye saçılan çok sayıda ceset parçası ile delil topladı.

ilkkurşun

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.