anadoluverumelimedya.com

KÖLELEŞTİRMENİN SİLAHI: H.A.A.R.P TEKNOLOJİSİ

YILMAZ KARAHAN

Reklam alanı

Ülkemizde, Marmara depreminden bu yana bu teknolojik kelime ile tanıştık… Ama, her ne hikmetse bir bilim adamımız bu konuda ciddi bir açıklamada bulunmadı. Belki de yapılmıştır, ancak geniş kitlelere ulaştırılmamıştır! Bu konuda bilgilere ancak ilgili kişilerin kurmuş olduğu internet sayfalarından ulaşabiliyoruz. Emek veren ve araştırma yapan tüm ilgililere teşekkür ederiz…

HAARP’in varlığını ve tehlike boyutunu, mutlaka büyük bir doğal afetten veya önemli bir şahsiyeti taşıyan uçak ve helikopterin düşmesinden sonra şüphe içeren sorularla konuşur duruma geldik…

Halkımızın bu yüksek teknolojiyi bilmesine de gerek yok zaten! İnsanımıza yaşaması için doğal ve yapay görevleri verilmiş; işsizlik, yoksulluk, particilik, darbecilik, takımcılık, şuculuk buculuk bunlarla cebelleşerek kardeşi ile düşman olmak var iken ne yapsın yaşamını yönlendiren ve sonlandırabilecek bilgiyi? Öğrenirse huzursuz olabileceği gibi, yönetici iradeyi de rahatsız etme eğiliminde olabilir!

En iyisi “Uyu, bilinçlenmeden uyu

HAARP nedir?

Dahi bilim adamı Tesla’nın prensipleri üzerine inşa edilmiş bir teknolojidir. High Frequency Active Auroral Research Program” kelimelerinin baş harflerinden oluşan ABD’nin gizli askeri projesidir.

Bu proje, Alaska’da yürütülmektedir. Yüksek frekansta sinyaller veren radarlarla Amerikalı askeri yetkililere göre, HAARP şunları gerçekleştirecek:

1-Atmosferdeki termonükleer araçların elektromanyetik vuruşlarını değiştirmek,

2-Denizaltılarla haberleşmeyi kolaylaştırmak,

3-Radar sistemlerini son derece geliştirmek,

4-Çok büyük bir bölgede, ABD ordusu dışında tüm haberleşmeyi durdurmak,

5-EMass ve Cray bilgisayarları ile ortaklaşa, toprağın altını çok derinlere kadar incelemek,

6-Büyük alanlarda petrol, doğalgaz ve mineralleri tespit etmek,

7-Cruise füzeleri gibi her türlü saldırı silahı ve uçağı havada imha etmek.

Gelelim, bu projeye karşıt olan Amerikalı bilimadamları da var. Bunun son derece tehlikeli olduğunu savunuyorlar. Çünkü onlara göre, HAARP öylesine bir güç haline gelebilir ki, elinde tutan dünyanın tartışmasız hakimi olur..

Projenin karşıtlarından biri olan, ülkenin en ünlü jeofizikçilerinden Prof.Gordon J.F.MacDonald’e göre, elektromanyetik teknoloji bakın daha neler yapabilir:

1-İklimleri değiştirebilir,

2-Kutupları eritebilir veya yerinden oynatabilir,

3-Ozon tabakası ile oynayabilir,

4-Deprem yaratabilir,

5-Okyanus dalgalarını kontrol edebilir,

6-Dünyanın enerji alanları ile oynayarak, insan beynini kontrol altına alabilir,

7-Radyasyon yaymayan termonükleer patlama oluşturabilir…

 

Elektromanyetik dalgalar üzerine birçok deneyin yapıldığı bu alan uçaklar için çok tehlikelidir. Bu yüzden HAARP tesislerinde, uçak kontrol sistemi kurulmuştur. Herhangi bir uçağın yaklaşması durumunda antenlerin faaliyetleri otomatik olarak durdurulmaktadırlar.

Şu itiraf gibi açıklama; tehlikenin boyutunu göstermektedir:

Amerika Hava Kuvvetleri, iklimlerin kontrolünü amaçlayan“Spacecast 2020” projesi ile ilgili olarak “Çevreyi değiştirme teknikleri ile bir başka ülkeyi yok etmek veya zarara uğratmak yasaktır” açıklamasını da yapmış durumda…

Bu güce karşı ne yapmalı?

Ya bu güce taparak köleleşmeyi kabulleneceksin! Ya da; bilinçlenerek milli birliği sağlayıp, teknolojide söz sahibi olarak hür yaşayacaksın…

Şurası unutulmamalıdır!

“Türk, imkansızlıklar içinden imkan yaratmanın adıdır”

YILMAZ KARAHAN

Kaynak:

www.antrak.org

www.gizliilimler.tr.gg

www.koniks.com

vikipedi ansiklopedisi

yenidenergenekon

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.