anadoluverumelimedya.com

AKP’nin 14 Ağustos’ta ne yapacağı öğrenildi

AKP, 15 Temmuz askeri darbe girişiminin ardından, 14 Ağustos’ta parti genel merkezinde kalabalık katılımlı kuruluş yıldönümüne hazırlanıyor. Akşam saatlerinde kutlanacak kuruluş yıldönümüne 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte 5 bin kişi davet edildi. Başbakan Binali Yıldırım konuşmasını miting havasında yapacak.

Reklam alanı

AKP, 14 Ağustos’ta 15. Kuruluş yıldönümünü kutlayacak. 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle, yıldönümünün “kutlama” değil “anma” olacağını söyleyen AKP’li yetkililer, yıldönümünün görkem ve gösterişten uzak sade ama katılımı yüksek bir toplantı olacağını belirttiler.

BALKON YA DA PLATFORM

ANKA’nın edindiği bilgilere göre 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün yanı sıra eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun arasında bulunduğu 5 bin kişilik davetiye gönderildi. Olabilecek bir Cemaat saldırısına karşı yoğun güvenlik önlemlerinin alınacağı yıldönümü etkinliğinde, Başbakan Binali Yıldırım’ın konuşmasının balkonda mı yoksa platformda mı olacağına karar verilmedi.

15 TEMMUZ SİNEVİZYONLA GÖSTERİLECEK

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın göndereceği mesajın da okunacağı yıldönümü etkinliğinde, parti genel merkezi bahçesine dev ekranlar kurulacak. AKP’nin 15 yıllık icraatları sinevizyonla anlatılacak. Görüntülerin büyük bölümü 15 Temmuz gecesinde yaşananlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kamuoyuna çağrısı ve halkın darbecilere karşı direnişini kapsıyor.

odatv

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.