anadoluverumelimedya.com

Ümit Özdağ: FETÖ’nün bundan sonra PKK ile daha açık bir ilişki içine gireceğini beklemek gerekiyor

“ Prof. Dr. Ümit Özdağ: “Hakkari’de dün 8 şehit verdik. 25 yaralımız var. Bu saldırıların önümüzdeki günlerde daha da artmasının büyük bir ihtimal. FETÖ’nün bundan sonra PKK ile daha açık bir ilişki içine gireceğini beklemek gerekiyor. Türk Milletinin hukukunu ve namusunu savunmak için güçlü bir Türk Ordusuna ihtiyacı var. Türk Ordusu 15 Temmuz gecesi FETÖ’ye direnerek, halkının yanında yer alarak demokrasiye bağlılığını gösterdi. ” „
MHP Genel Başkan Adayı ve Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, Hakkâri’de dün şehit edilen askerlerimiz için kendisine ait sosyal medya sayfasından yayınladığı başsağlığı mesajında bir taraftan da ilgilileri ve kamuoyunu FETÖ-PKK işbirliği konusunda uyardı. Özdağ’ın açıklamaları şu şekilde:

Reklam alanı

“Türk Ordusu bir yandan FETÖ tarafından arkadan vurulur iken diğer yandan PKK terör örgütünün alçakça saldırıları devam ediyor. Hakkari’de dün 8 şehit verdik. 25 yaralımız var. Bu saldırıların önümüzdeki günlerde daha da artmasının büyük bir ihtimal. FETÖ’nün bundan sonra PKK ile daha açık bir ilişki içine gireceğini beklemek gerekiyor. Türk Milletinin hukukunu ve namusunu savunmak için güçlü bir Türk Ordusuna ihtiyacı var. Türk Ordusu 15 Temmuz gecesi FETÖ’ye direnerek, halkının yanında yer alarak demokrasiye bağlılığını gösterdi. Türk Milletine düşen darbeye direnen ordusuna sahip çıkmaktır. Artık kışlaların önündeki belediye araçları çekilmeli ve kışlalardaki askerlere darbeci muamelesi yapılmamalıdır. Bir orduyu güçlü ordu yapan silahlarından daha çok sahip olduğu maneviyatıdır. Türk Ordusu’nun bugün manevi gücünün desteklenmesine ihtiyaç vardır. PKK ve IŞİD saldırıları devam ederken Türk Milleti bütün gücü ile Türk Ordusu’nun yanında olmalıdır. Hakkari’de şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar dilerim.”

Haber: Alpaydın Eroğlu (www.haberiniz.com.tr)

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.