anadoluverumelimedya.com

“İncirlik Mutabakatı İptal Edilsin!”

Genelkurmay İstihbarat Daire Eski Başkanı ve Genel Başkan Yardımcımız Emekli Korgeneral İsmail Hakkı Pekin ABD ile yapılan İncirlik mutabakatının yeniden ele alınmasını istedi. İncirlik’le ilgili ciddi rahatsızlıklar olduğunu kaydeden Pekin, “İncirlik’in bir fitne merkezi olduğu tartışılmaz. Aynı İncirlik ‘F Darbe’ teşebbüsünde de karşımızda. Orada bazı toplantıların yapıldığı, ABD’nin Türkiye’deki darbe tezgahını İncirlikten yönettiği görülüyor. İncirlik’ten kalkan tanker uçaklar Ankara semalarında sağa sola bomba yağdıran savaş uçaklarına ikmal yapıyor. ABD’nin bundan haberdar olmaması mümkün değil. Yaşananların arkasında ABD istihbaratının rolü olduğu açık” dedi.

Reklam alanı

 

Bu koşullarda İncirlik mutabakatının yürürlükte olmasının kabul edilemeyeceğini vurgulayan Pekin “İncirlik mutabakatı yürürlükte olmaya devam ederse Türkiye’ye düşmanlık mutabakatı olur. Bu nedenle ABD ile yapılan İncirlik mutabakatı derhal iptal edilmelidir. Bu Türkiye’nin güvenliği ve bekası için elzem hale gelmiştir. Bir ülke kendi varlığını tehdit eden bir merkeze topraklarında izin vermez, vermemelidir” diye konuştu.

 

Türkiye ile ABD arasında bir Fethullah Gülen sorunu olduğunu da hatırlatan Pekin, “ABD Fethullah Gülen’i derhal iade etmelidir. ABD’nin Fethullah Gülen’i korumaya alması dostluk değil düşmanlık göstergesidir” görüşünü savundu.

vatanpartisi

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.