anadoluverumelimedya.com

MHP’de ADAYLAR BİRLEŞTİ! KURULTAY’A GİDİLİYOR…

MHP’DE ADAYLAR BİRLEŞTİ

Reklam alanı

MHP’de genel başkan adaylarının aldıkları karar sonrasında yeniden imza toplama çalışmaları eş zamanlı olarak başladı.

İmza veren delege sayısının rekor sayıya ulaşacağı gelen bilgiler arasında.

19 Haziran’da gerçekleştirilen tüzükkurultayına ihtiyati tedbir kararının konulması ve sürecin uzamasından dolayı genel başkan adayları yeniden imza toplama kararı almışlardı. İmza toplama sürecinin tüm illerde eş zamanlı olarak başladığı öğrenildi.

İMZALAR EŞ ZAMANLI OLARAK TOPLANIYOR

Asliye Hukuk Mahkemesi’nden olumsuz karar çıkma ihtimaline karşı tüm illerde imzalar yeniden toplanmaya başladı. Seçilmiş 35’e yakın il başkanı ve teşkilatlar imzalar için seferber oldu. Özellikle gayri hukuki yöntemler, genel merkezin 10 Temmuz sözünden dönmesi imzaların yeniden toplanması sürecine büyük katkı sağladı.

REKOR İMZA BEKLENİYOR

MHP’de yaşanan son gelişmeler, ısrarla delegeden kaçılması teşkilatlardaki öfkeyi de patlama noktasına getirdi. Değişim isteyenlere yönelik tehdit ve hakaret söylemleri değişim isteyen delegelerin sayısında büyük bir artış meydana getirdiği belirtiliyor.

Şu sıralarda Meral Akşener, canlı yayında konuya ilişkin soruları cevaplıyor.

Akşener; “İmzaları bu sefer beraber topluyoruz, bir önceki seferde tek metin üzerinden ayrı ayrı imza toplamıştık. Şimdi bir hukuk heyeti kurduk ve adaylar olarak mutabık kaldık, bütün illerde ortaklaştığımız bir süreç başlattık.” Dedi(Yeniçağ).

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.