anadoluverumelimedya.com

“AKPKK” RAPORU ÇIKTI!

CHP’DEN AKPKK RAPORU

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran’ın sorumluluğundaki CHP Tanıtım ve Halkla İlişkiler Birimi, AK Partili yöneticilerin medyada yer alanteröre ilişkin açıklamalarını, “AKP teröre yardım ve yataklık yapıyor” adı altında raporlaştırdı.

Reklam alanı

Cankurtaran’ın talimatıyla hazırlanan 13 sayfalık rapor, “AKP’nin PKK ve Öcalan’ı öven-aklayan açıklamaları, AKP’nin PKK silahlanması ve eylemlerine göz yumulmasıyla ilgili itirafları, Bürokratların açıklamaları, Öcalan’ın “AKP-PKK ilişkilerine dair beyanları” diye dört başlıktan oluşuyor.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, “Rapor, AKP’lilerin kayıtlı, gerçek konuşmalarına dayanıyor.

AKP’lilerin iddiaları gibi iftira, çarpıtmalara dayanmıyor. Vatandaşlardan ricamız raporu CHP’ye iftira atmaları durumunda alıp AKP’li yöneticilerin yüzlerine çarpmaları ve ‘Asıl terör işbirlikçisi sizsiniz’ demeleri” dedi.

“RAPORU İFTİRA ATAN AKP’Lİ YÖNETİCİLERİN YÜZÜNE ÇARPIN”

CHP teşkilatlarına ve halka dağıtılacak raporla ilgili konuşan Cankurtaran, “AKP’nin yalanlarına son verecek titiz bir çalışma hazırladık. Sonuçta rapordaki bilgiler gizli saklı değil. Arşivler ortada. Hepsi AKP’lilerin gazete televizyon arşivlerinde olan kayıtlı konuşmaları.

Yani AKP’lilerin CHP’ye yönelik iddiaları gibi iftira ve çarpıtma değil. Ancak Erdoğan ve AKP yönetimi, şimdi bunları söylememiş gibi kalkıp Genel Başkanı’mızın sözlerini çarpıtarak CHP’yi karalamaya çalışıyorlar.

Bu raporu herkese dağıtacağız. Duyarlı vatandaşlarımızdan şunu rica ediyoruz. Bir daha CHP’ye iftira atıp terörle ilişkilendirmeye çalışırlarsa alın bu raporu AKP’li yöneticilerin yüzüne çarpın ve ‘Asıl terör işbirlikçisi sizsiniz’ deyin. Belki böylece insanlara iftira atmamayı öğrenirler” dedi. 

DHA

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.