anadoluverumelimedya.com

FLAŞ! MHP’de BÜYÜK ÇAĞRI!

MHP’deki Genel Başkanlık yarışındanMeral Akşener lehine çekilen MHP eski Genel Sekreter Yardımcısı Selim Kaptanoğlu’ndan “Kürşad” destanlı kongre önerisi geldi.

Reklam alanı

Kürşad ve 40 çerisi 639 yılında Çin Sarayı’nı basarak Türk tarihinde bir destan yazmıştı.

Alparslan Türkeş’in eski doktoru Kaptanoğlu da, “Kürşad’ın Çin Sarayı’nı bastığı gibi Merkez Yönetim Kurulu’nda 40 yürekli çeri aranıyor” dedi.

AKP İLE İŞBİRLİĞİ

Kaptanoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, MHP yönetiminin iktidarla iş birliği yaparak işi yokuşa sürdüğünü savundu ve ”Engellenemez denilen Ülkücü hareketi içeriden engelleyip iktidarın inisiyatifine terk ettiler. Vaziyet aşikar olduğu halde bin bir zorluk çıkartıp, ülkücüyü ülkücüye kırdırma yollarına başvurdular. Her şey ülkem için dediler, ülkeyi de partiyi de kaosa ittiler.” dedi ve şunları söyledi:

“En kısa zamanda tüzük değişikliği yapılarak delegeler MHP Genel Başkanı’nı seçmelidir. Kaybedecek vakit yoktur.

Mevcut 75 MYK üyesinden ‘kaosa’ bir an önce son verecek, ikbal hesabı olmayan, menfaat gütmeyen, bu zulme başkaldıracak 40 Kürşad erinin var olduğuna yürekten inanıyorum. Merkez Yönetim Kurulu’nda alınacak bu tarihi karar ülkücü hareketi selamete çıkarıp iktidara taşıyacaktır. Aksi halde tarih sorumluları asla affetmeyecektir. Dava parti içi meselesi olmaktan çıkıp, ülke meselesi haline gelmiştir”

sarizeybekhaber

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.