anadoluverumelimedya.com

Beşiktaş 3-1 Osmanlıspor (Beşiktaş şampiyon)

ŞTE İLK 11’LER:

Reklam alanı

BeşiktaşTolga, İsmail, Tosic, Marcelo, Beck, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Gökhan Töre, Sosa, Mario Gomez
Osmanlıspor
Ahmet, Pintos, Szukala, Uğur, Muhammed, Musa, Mehmet, Lawal, Ndiaye, Delarge, RusescuMAÇIN GOL POZİSYONLARI
21. dakikada Gökhan Töre’nin sağ taraftan kullandığı kornere kafayı vuran Marcelo, topu filelerle buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.
24. dakikada Beşiktaş korner kullandı. Savunmadan seken topa Oğuzhan vurdu, savunmadan seken topu önünde bulan Marcelo, yerden çok düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu: 2-0.
48. dakikada Quaresma seri çalımlarla ceza alanına ilerledi, ara pasında Gomez, sağ kanattan şık hareketlerle ceza sahasına sızdı plase bir vuruşla topu filelerle buluşturdu: 3-0.
74. dakikada Torje’nin kullandığı kornerde Tolga boşa çıktı, Webo da topu filelerle buluşturmakta zorlanmadı: 3-1.

STAT TAMAMEN DOLDU
Beşiktaş’ın şampiyonluk için sahaya çıktığı Osmanlıspor maçına siyah-beyazlı taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Karşılaşmadan saatler önce Beşiktaş Köyiçi ve stat etrafında toplanmaya başlayan taraflarlar, meşaleler yakıp, şampiyonluk şarkıları söyleyerek eğlendi. Taraftarlar, 41 bin 903 kişi kapasiteli yeni statları VodafoneArena’nın tribünlerini tamamen doldurarak takımlarını coşkulu bir şekilde destekledi.

KARTAL YUVASI PARA BASTI
Beşiktaşlı taraftarlar, kulübün lisanslı ürünlerini satan Vodafone Arena’nın içindeki Kartal Yuvası mağazasına adeta akın etti. Taraftarların yoğun ilgisi nedeniyle mağazadaki bazı ürünler tükenirken, diğer şubelerden takviye yapıldı.

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ
Beşiktaş’ın Osmanlıspor’u konuk ettiği maç için yoğun güvenlik önlemleri alındı. Müsabakadan önce stat etrafındaki yollar trafiğe kapatılırken, taraftarlar üst aramasından sonra içeri girdi. Taraftarların stada giriş yaptıkları bazı kontrol noktalarında kargaşa yaşanırken, emniyet görevlileri müdahalede bulunarak olayların büyümesini engelledi.

22 FUTBOLCU, 3 HAKEM İLE BİRLİKTE 43 MİNİK SAHAYA ÇIKTI
Beşiktaş’ın Osmanlıspor ile yapacağı maç öncesi seremonide çocuk furyası vardı. 22 futbolcu, 3 hakem ile birlikte siyah beyazlı takımın İstanbul’daki son maçına toplam 44 minik çocuk çıkarak yer alması dikkat çekti.

MAÇTAN NOTLAR:

KARNAVAL HAVASI YAŞATTILAR
Beşiktaşlı taraftarlar maç sabahı önce köy içinde toplandılar ardından toplu halde meşaleler yakarak stada geldiler. Maç başlamasına 2 saat kala tribünleri dolduran ve marşlar söyleyen siyah beyazlı taraftarlar tam bir karnaval havası estirdiler.

TARAFTARLAR HAKEMLERİ PROTESTO ETTİLER
Beşiktaş’ın maçını yönetecek hakemler maç öncesi ısınma hareketlerine çıktıklarında tribünlerden tarafından protesto edilerek ıslıklandılar. Osmanlısporlu futbolcular ise taraftarlara alkışla karşılık vererek coşturdu.

41.903 KOLTUK DOLDU
Beşiktaşlı taraftarlar maç öncesi Vodafone Arena Stadını doldurdu. Yönetici Umut Güner “İnanılmaz sorunlar yaşadık. Yurd dışı ve içinden gelen talepler yüzünden çok sıkıntı yaşadık. Tribünlerdeki 42 bin 1903  koltuk tamamen doldu. Taraftarlarımız bizleri her zaman desteklediler Teşekkür ederiz” dedi..

22 FUTBOLCU, 3 HAKEM İLE BİRLİKTE 43 MİNİK SAHAYA ÇIKTI
Beşiktaş’ın Osmanlıspor ile yapacağı maç öncesi seremonide çocuk furyası vardı. 22 futbolcu, 3 hakem ile birlikte siyah beyazlı takımın İstanbul’daki son maçına toplam 44 minik çocuk çıkarak yer alması dikkat çekti.

TÜM FUTBOLCULAR AİLELERİNİ MAÇA GETİRDİ
Beşiktaşlı futbolcular dün ikinci kaptan Necip Uysal’ın isteği ile Osmanlıspor maçına davet edildiler. Quaresma, Sosa, Atiba, Gomez’in eşleri maçı formalarla izlediler ve desteklediler.

hurriyet

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.