anadoluverumelimedya.com

Kilis’te Büyük İsrail oyunu

Kilis’e Suriye’den yapılan roketli saldırıları ve Güneydoğu’da yaşanan terörü değerlendiren Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, “Güneydoğu’da Büyük İsrail’in temellerini atıyorlar” dedi.

Reklam alanı

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, BTP Kadın Kolları Teşkilatı’nın İstanbul’da her ay düzenlediği gençlik programına katıldı. Programda gençlerin sorularını cevaplayan BTP Genel Başkanı,

“Kilis neden bu halde, çözüm” ne sorusuna dikkat çekici bir cevap verdi. Prof. Dr. Baş, “Kilis belediyesi bugün BTP’nin elinde olsaydı; ABD’nin gizli gücü, İsrail’in oluşturduğu IŞİD oraya bir adım atamazdı. Hocam sen devletten güçlü müsün, ben devletim yahu” dedi.

YAHUDİLERİ YERLEŞTİRECEKLER
Kilis ve Güneydoğu’da yaşananların birbirinden farksız olduğunu ifade eden Prof. Dr. Haydar Baş, “Bölgede Büyük İsrail’in temelleri atılıyor” dedi ve şunları söyledi:

“Güneydoğu elimizden çıktı, hâlâ tiyatro oynuyorlar. Topu ilçenin karşısına koyuyor, güm güm güm… Ne cadde kalıyor, ne yol kalıyor, ne ev kalıyor… Kim yaşayacak orada? Oraya Yahudi Peşmergeleri koyacaklar. Güneydoğu’ya Peşmerge adındaki Yahudileri koyup adına Kürt devleti diyecekler. Bu aslında Büyük İsrail’in temellerinin atılmasıdır. Oynanan oyun Kilis’te de budur, Hatay’da da bu olacak. Korkuyorum, Gaziantep’te de yaşanırsa, çok kötü olacak.”

SENİ KİM SEÇTİ?
Ahmet Davutoğlu’nun AKP Genel Başkanlığı ve Başbakanlık görevinden el çektirilmesini de değerlendiren Prof. Dr. Haydar Baş, Davutoğlu’na

“Seni millet mi seçti, Cumhurbaşkanı mı seçti?” diye sordu. Prof. Dr. Haydar Baş, “Sayın müstafi başbakana sesleniyorum, seni millet mi seçti, Cumhurbaşkanı mı seçti? Ben Konya’nın vekiliyim diyorsun, seni seçen Konya halkı. Sen Konya halkına gidip sordun mu ki, ‘ben arkadaşlar şu sebepten dolayı Başbakanlıktan ayrılmak istiyorum, ne dersiniz’ diye? Yok. Adam talimat verdi, sen başbakanlıktan ayrıldın, ayrılacaksın. Böyle bir demokrasi olabilir mi? Sen kimin temsilcisisin?” dedi.

ilk-kursun

About armadmin 9322 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.