anadoluverumelimedya.com

Çocuk Gelin ve Çocuk İşçilerde Artış Oldu..

Ulusal Eğitim Derneği izmir Şube Başkanı Osman Gazi OKTAY, eğitimin ATATÜRK’üngösterdiği yolda ve Türkçe eğitim olarak yapılması görüşünde..

Reklam alanı

Osman Gazi OKTAY, halen İzmir Namık Kemal Lisesinde ingilizce öğretmenliği yapıyor. Ulusal Eğitim Derneğinin dördüncü dönem başkanı. İki yılda bir yapılan genel  kurulda tekrar İzmir Şube başkanı olarak seçilmiş. Önümüzdeki seçimlerde artık  gençler aday olsun gençlerimizi seçelim diyor.

Ulusal Eğitim Derneği İzmir şube başkanı OKTAY, “izmir şubesi olarak eğitimcileri anma, eğitim konuları hakkında panel ve söyleşiler düzenliyoruz.  16-24 Nisan tarihleri arasında düzenlenen İzmir TÜYAP kitap fuarında “Öğretmen Dünyası” standında eğitimciler ve İzmirliler şube yöneticileri ve üyeleri biraraya geldik,imza günleri düzenledik. 8 Temmuz ve 22 Temmuz’da Balkan turu gezilerimiz olacak. Atamızın doğduğu, çocukluk dönemini geçirdiği, eğitim gördüğü topraklarımızı ziyaret edeceğiz. Derneğimiz üye ve dostları Balkan gezimize mutlaka katılmalı” diye konuştu.

Son olarak 4+4+4 sisteminin sonuçlarının ortaya çıktığını dördüncü sınıftan sonra çocukların okuldan uzaklaştığını,çocuk gelin ve çocuk işçilerde artış olduğunu söyledi.Osman Gazi OKTAY, bayrağımızın dalgalandığı her yerde öğretmenlik yapmalıyız. Öğretmenlikte önce eğitim bilgisi verilmeli sonra halkı aydınlatmalı. Tüm eğitimci ve emekli öğretmenleri  Ulusal Eğitim Derneğine bekliyoruz diye konuştu.

akadhaber

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.