anadoluverumelimedya.com

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde patlama

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde sabah saatlerinde şiddetli patlama, ardından çatışma meydana geldi. Bomba yüklü araçla düzenlendiği belirtilen terör saldırısında 1 polis memuru şehit oldu, 10’u aşkın polis ve sivil vatandaş yaralandı.

Reklam alanı

Gaziantep Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Vergi Dairesi, Kamil Ocak Stadyumu ile iş merkezlerinin ve birçok etkinliğin gerçekleştirildiği Demokrasi Meydanı’nın bulunduğu bölgede yer alan Emniyet Müdürlüğü ile Emniyet Müdürlüğü ek binasının bulunduğu yolda saat 09.20’de patlama meydana geldi.

1 Mayıs nedeniyle çevresi bariyerle kapatılmış olan Emniyet Müdürlüğü önündeki bölgeye iddiaya göre iki araç barikatı aşarak girdi. İlk anda otomatik silahla ateş açan teröristler, polislerin karşılık vermesinin ardından kaçarken, peşinden gelen ikinci araçtaki bomba infilak ettirildi. Emniyet Müdürlüğü binasına yaklaşık 10 metre mesafede meydana gelen patlamayla bölgede can pazarı yaşanırken, olay yerine çok sayıda sağlık, kurtarma ile zırhlı polis ekibi sevk edildi.

milliyet

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.