anadoluverumelimedya.com

Tecavüz Mağduru Aileler Ensar Vakfını Suçlayanlara Karşı Dava Açmaya Hazırlanıyor

Bugün görülen tecavüz davasındaki mağdur çocukların avukatlığını üstlenen Mahmut Uğurlu’nun çocukların tecavüze uğradığı Ensar Vakfı’nın Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu ile ortak hukuk bürosu işlettiğinin ortaya çıkmasıyla ilgili olarak basın organlarında çıkan haberler üzerine mağdur aileleri bir açıklama yaptı. Savunma görevini deneyimli avukat Mahmut Uğurlu’ya teslim eden aileler adına açıklama yapan aile temsilcisi, kendileri üstünden Ensar Vakfı’nın karalanmaya çalışıldığını söyleyerek, buna daha fazla göz yummayacaklarını belirtti.

Reklam alanı

Avukatımız Aracılığıyla Dava Açmaya Hazırlanıyoruz
Basın yayın organlarında çocuklarına tecavüz olayının abartılarak sunulduğu ve bu güzide kurumun yıpratılmaya çalışıldığını söyleyen mağdur aileler temsilcisi “Yani her ülkede olabilecek türden bir olay bizim başımıza geldi. Şimdi bu acı olayı bahane ederek Ensar Vakfı gibi nezih bir kurumu lekelemek isteyenlere karşı göğsümüzü siper edeceğiz. Netice olarak bu kurum bizim çocuğumuzdan bile daha önemli, tüm Türkiye’de milyonlarca öğrenciye hizmet götürüyor. Elbette arada istenmeyen olaylar olacaktır ancak iki çocuğu bahane edip de kimse vakıflarımızı ve hükümetimizi karalamaya kalkmasın. Avukatımızın önerisiyle Ensar vakfını karlamaya çalışan bazı dışarıdan destekli kişi ve kurumları tespit ettik. Şu an onları dava etme hazırlığı içerisindeyiz” dedi.

Biz ‘Eti Senin Kemiği Benim’ Demiştik, Hocası Bu Sözümüzü Yanlış Anlamış Olabilir
Temsilci “Eskiden çocuk öğretmenine teslim edilirken ‘eti senin kemiği benim’ denirdi. Biz de öğretmenine böyle teslim ettik. Ancak artık öğretmenin art niyetimi, yoksa yanlış anlaması mı diyelim, işler istenmeyen noktalara gelmiş. Artık bu saatten sonra yapacak bir şey, söyleyecek bir söz yok. Olan olmuş, biten bitmiş. Şimdi bu noktada bize düşen görev Ensar Vakfını suçlayanlara karşı birlik olmak ve bu fitneye fırsat vermemektir” dedi.

Biz de Televizyondan Öğrendik Olanları
Bir muhabirin “Çocukların durumu iyi mi?” şeklindeki sorusuna “Çocukların durumunu net olarak bilmiyorum, şu an vakıfte tedavi görüyorlar, bildiğiniz gibi biz onları vakfa teslim ediyoruz, genel olarak çocuklarla bu vakıftaki arkadaşlar ilgileniyorlar. Ama kesinlikle de tavsiye ediyorum, son derece başarılı hizmetleri var vakfımızın. İsterseniz birazdan telefonla arar öğrenirim çocukların son durumunu. Zaten bu olaylar olduğunda da biz bir şey fark edememiştik. Biz de televizyondan öğrendik olanı biteni, sonra da vakıftan arkadaşlar gelip, siz gerisini bize bırakın, biz halledeceğiz her şeyi dediler” şeklinde açıklamalarını noktaladı.

kaparoz

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.