anadoluverumelimedya.com

DOĞU PERİNÇEK’E KINAMA

PERİNÇEK’in, “ERGENEKON TSK ve İP’e (VATAN PARTİSİ) karşı” yapılmıştır. İfadelerini şiddetle kınıyorum. Çünkü ERGENEKON tertibi dönemin İşçi Partisine değil!.. Türk Milletine, ATATÜRK’e ve Laik Demokratik Türkiye Cumhuriyet’ine karşı yapılmıştır. Eğer PERİNÇEK’in sözleri doğru olsa idi, bu tertipte beni ve İşçi Partili olmayan diğer kişiler tutuklamazlardı. Üstelik Ergenekon adı ile yapılan, 1 ve 2. tutuklamalarda İşçi Partili kimse yoktu!
Onun içindir ki, PERİNÇEK’in kendisini ve partisini TSK ile bir görme ve gösterme gayretini manidar buluyorum.

Reklam alanı

“YÜZYILIN DAVASI” DENİLEN REZALETE SON VERİLDİ
– Aynen Irakta bulunamayan kitle imha silahları gibi, Türkiye’de de Ergenekon terör örgütünü bulamadılar!
– Bizleri sabun yaparak kanlı ellerini yıkamak istediler.
Silivri’de yasadışı oluşturulmuş mahkemenin karar günü olan 5 Ağustos 2013 tarihinde, “Yargıtay’ın davayı bozacağı” yönünde yapmış olduğum açıklamaları hayali bulanlar, “Yargıtay’ın da davayı onayacağını” söylemişti. Şimdi o gün geldi. Yargıtay benim yıllar önce (2007), dünyanın en tehlikeli terör örgütü ilan ettiğim FGÖ’nün kullanılarak, yasadışı “Özel Yetkili Mahkeme” eliyle var edilen sözde Ergenekon terör örgütü davasını bozdu.
Türkiye’de Ergenekon gibi olmayan bir örgüt çıkartarak ve olmayan örgüt üyeleriyle uzun bir dava süreci başlatmanın amacı; ülkeyi esir almaktı. Kısa süreli de olsa bunu kesinlikle başardılar. Aynen Irakta bulunamayan kitle imha silahları gibi, Türkiye’de de Ergenekon terör örgütünün bulamadılar!..Bizleri sabun yaparak kanlı ellerini yıkamak istediler.
Ve T.C. Devleti FGÖ tarafından sindirildiği için, devletin hiçbir kurumu bize sahip çıkamadı. Arkamızda olmadı. Tam tersi yapılan bu ağır psikolojik işkenceyi yalnızca izledi ve dinledi. İlk zamanlarda, akrabamız, komşumuz, arkadaşımız ve dostumuz kalmadı. Feryadımızı yalnızca ailelerimiz duydu ve acılarımızın tek ortağı ise ailelerimiz oldu.
Bu davanın Türk milletine, Türk Devletine ve onu var eden tüm zinde güçlerine ve hatta tüm dünyaya örnek olmasını arzuluyorum. Çünkü bu dava, psikolojik savaş teknikleri kullanarak bir ülkenin nasıl abluka altına alınacağını bütün detayları ile göstermiştir.

Muammer Karabulut

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.