anadoluverumelimedya.com

ÖĞRENCİLERDEN ASKER VE POLİSLERE MORAL MEKTUPLARI

Osmangazi ilçesi’nde bulunan Ergin Ağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri güvenlik güçlerinin terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonlarında moral bulmaları amacıyla duygu dolu mektuplar yazdılar. Dil ve Anlatım Dersi’nde ‘Mektup’ çalışması yaparak Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde terör örgütü mensuplarına yönelik görev yapan asker ve polislerin morallerine yüksek tutmak amacıyla 300 tane mektup yazıldı. Okul Müdürü Hasan Tuğrel, Güneydoğu’da görev yapan asker ve polislerimizin yanında olabilmek adına böyle bir proje düzenledik amacımız orada görev yapan personelimize manevi destek olmak olup morellerini yüksek tutmak” dedi.

Reklam alanı

Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Neslihan Uz Bayram ise “Güneydoğu’da bizler için fedakarlık yapan güvenlik güçlerimize destek olmak istedik mektuplarımızı Mardin’in Nusaybin ilçesindeki kahramanlarımıza göndereceğiz” dedi.

Proje mimarı İngilizce öğretmeni Mikail Sezgin, Güneydoğu’da bizim için fedakarlık yapan polis ve asker abilerine destek olmak istediklerini belirttiler, elimizden gelen bir şey var mı diye düşünürken bir dersimizi onlara ayırıp moral mektubu yazmak istedik. Mektuplarda genellikle onların bir an önce evlerine çocuklarına ulaşmaları için öğrencilerimiz dua edip temennilerini belirttiler” dedi. Yazılan Moral mektupları okul yönetimi tarafından Mardin’in Nusaybin İlçesi Emniyet Müdürlüğü’ne gönderildi.
DHA

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.