anadoluverumelimedya.com

İki bakandan gizli ziyaret: Bahçeli’ye destek seferberliği

Mahkeme’nin MHP için olağanüstü kongre kararının ardından, AKP de MHP lideri Devlet Bahçeli’ye destek seferberliği başladı. Ankara kulislerinde Hükümetin iki bakanı ile bir AKP Genel Başkan Yardımcısının Devlet Bahçeli’yi ziyaret ettiği konuşuluyor.

Reklam alanı

ANKA’nın edindiği bilgilere göre; AKP, Meral Akşener’in adaylığının önünü kesmek için Bahçeli’ye destek olma kararı aldığı öğrenildi. Mahkemenin kararını, “siyasi partilerin içişleri mahkeme kararları ile yönlendirilmez” görüşünü savunan çok sayıda AKP’li, Akşener’in Cemaat tarafından görevlendirildiğini de öne sürüyorlar.

HÜKÜMET VE AK PARTİ’DEN BAHÇELİ’YE DESTEK

Siyasi kulislerde, geçen hafta Hükümetin iki önemli bakanı ile eski ülkücü kökenli bir AKP genel başkan yardımcısının Devlet Bahçeli’yi ziyaret ettiği konuşuluyor. Ziyaretin, mahkemenin MHP ile ilgili kararından sonra gerçekleştiği de belirtiliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da bu ziyaretten haberdar olduğu belirtilirken, iki bakan ve genel başkan yardımcısının mahkemenin MHP hakkında “olağanüstü kongre” kararının ardından Bahçeli’ye, “geçmiş olsun” ziyaretinde bulunulduğu ifade edildi.

Kulislerde, AKP’li yetkililerin Bahçeli’ye bu süreçte “destek” olacaklarını da söyledikleri iddia edildi.

Odatv.com

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.