anadoluverumelimedya.com

Özdağ: MHP’deki değişime Bekir Bozdağ’ın gücü de boyu da yetmez

“ Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın MHP kongresinin yargıya intikal etmesiyle ilgili açıklamaları MHP Genel Başkan adayı ve MHP Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın tepkisine neden oldu. Özdağ, “MHP’deki değişimi engellemeye Adaletsizlik Bakanı Bekir Bozdağ’ın ne gücü yeter ne de boyu” dedi. „
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın MHP kongresinin yargıya intikal etmesiyle ilgili açıklamaları MHP Genel Başkan adayı ve MHP Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın tepkisine neden oldu. Özdağ, “MHP’deki değişimi engellemeye Adaletsizlik Bakanı Bekir Bozdağ’ın ne gücü yeter ne de boyu” dedi.

AKP hükümeti ve Cumhurbaşkanlığı sarayının MHP kongresini etkilemek için girişimlerde bulunduğu iddiaları ortadayken Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın MHP kongresinin yargıya taşınmasıyla ilgili yaptığı açıklama MHP ve dolayısıyla siyaset camiasına bomba gibi düştü.
AKP’ye yakınlığı ile bilinen medya gruplarındaki MHP ile ilgili yayınların artması ve bu yayınların MHP’de değişim isteyen delegelerin demokrasi dışı güçlerin güdümünde olduğuna dair akıl dışı iddialar içermeye başladığı günlerde gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın, “Ben mahkeme eliyle partilerle ilgili bir takım tasarruflar yapılmasının demokrasiyle bağdaşmadığına inanıyorum”sözleri MHP camiasında tepki ve şaşkınlıkla karşılanırken Genel Başkan adaylarından MHP Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, “MHP’de değişimi engellemeye Adaletsizlik Bakanı Bekir Bozdağ’ın ne gücü yeter ne de boyu” diyerek Adalet Bakanı Bozdağ’ı şiddetle eleştirdi.

Reklam alanı

Prof. Dr. Özdağ, “Bekir Bozdağ in siyasi partilerin mahkemeler ile ilişkisi konusundaki açıklaması AKP’nin MHP’deki değişimden nasıl korktuğunu göstermektedir. Adalet değil Adaletsizlik bakanı olan Bozdağ bu açıklaması ile bağımsız yargının son parçalarına dahi tahammül edemediğini göstermiştir.AKP ne kadar korksa da engellemek için ne kadar çalışsa da MHP de değişime engel olamayacaktır. AKP’li trollerin ve MHP’de değişim olmasın diye ağıt yakanlarin, Bozdağ ve benzerlerinin müdahaleleri MHP’de değişimi engelleyemeyecektir. MHP’de değişim sadece MHP’lileri değil, Türk milletini de heyecanlandirmaktadir. AKP ellerini derhal MHP’den çekmelidir” diye konuştu.

Haber: Alpaydın Eroğlu(Haberiniz.com.tr)

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.