anadoluverumelimedya.com

Yenerer: Yunanistan Kıbrıs’ta ‘PKK Ordusu’ kuruyor

Kıbrıs Rum kesiminde paralı ordunun nasıl kurulacağı ile ilgili olarak yabancı medyada çıkan haberlerde askerlerin Kıbrıslı Rum’lardan oluşup oluşmayacağı hakkında bir şart belirtilmediğine dikkat çeken Araştırmacı Gazeteci Vedat Yenerer şöyle konuştu:

Reklam alanı

” Haberlerde kullanılan “will be hired” tarifi, müracaatların yabancıya da açık olacağını açıkça ima ediyor. bu yabancılar hali hazırda Yunanistan ve Rum kesimindeki kamplarda barındırılan PKK ve DHkp-C miltanlarıdır.” 

Yenerer, Haberin altındaki yorumlardan birinde, Rum savunma bakanının, Kıbrıs’tan yeterli sayının bulunamayacak olması nedeniyle Yunanistan’dan yapılacak uygun müracaatçılarla beş yıllık sözleşme yapılacağını söylediğine dikkat çekerek. ” Buradan uyarıyorum Rum ordusu için Yunanistan’dan da paralı asker bulamazlarsa üçüncü kaynak zaten Yunanistan’da eğitm ve barınma kampları olan Ermeni PKK ve DHKP-C militanları bu orduda paralı asker olacaktır. Türkiye cumhuriyeti bu kirli oyuna ‘dur’ demelidir. 

PKK militanlarını ve bazı itirafçıların devşirilerek ve ABD vatandaşlığı ve para verilerek,  ABD üniforması giyip Afganistan’da ön saflarda savaştığını biliyoruz. Onların ailelerine maaş ödeniyor. Hayatlarını kaybederlerse ABD’ye götürülmeyip orada bir yerlere defnediliyor. Şimd de ABD aynı oyunu Yunanistan ve Rum kesiminde Türk ordusuna karşı savaşacak paralı bir ordu hazırlıyor. Rumlar korkak oldukları için Türk askerine karşı paralı da olsa savaşmak istemez. Bunu sadece Ermeni Terör Örgütü PKK ile işbirliği yapıp cahil Kürt çocuklarını kandırıp, Rum ordusuna paralı asker yapacaklar.

2004 yılından beri Ege’deki adalarımız AKP ile anlaşarak işgal eden Yunanistan bu şımarıkığına arkasına ABD’yi ve İngiltere’yi alıp Rum kesiminde olası bir karışıklıkta müdahelede savaşma kabiliyeti olan bir ordu kurmak için eğitim verip ileri teknoloji ağır silahlarla donatmaya hazırlanıyor. Eğer bu girişime de sessiz kalınırsa bilin ki Türkiye’yi yönetenler ya gayrı millidir ya da kripto bölücüdür…”

mehmetciktv

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.