anadoluverumelimedya.com

Ümit Özdağ: Erdoğan’ın Değil, Devletin Polisi Olacaklar

Türk polis teşkilatının tarihin en ağır darbesini Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yediğini iddia edenMHP Genel Başkan adayı ve Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, “Erdoğan’ın yerli ve milli dediği polis, Erdoğan’ın polisidir. Aralarında Erdoğan’ın polisi olmayı kabul edenler olsa bile polis teşkilatında komplo ve saldırıları aşarak bugüne gelen büyük bir bölümü Türk Milleti’nin polisidir” dedi.

Reklam alanı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “yerli ve milli polis teşkilatı kuruyoruz” sözüne ilk ağır tepki MHP’nin Genel Başkanlığına adaylığını Cumartesi günü Rize’den ilan eden Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ’dan geldi. Özdağ, “polis teşkilatımız, Türk milletinin teşkilatıdır, Erdoğan’ın polisi olmayacaklardır” diye konuştu.

Prof. Dr. Ümit Özdağ,  twitter ve facebook hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözleriyle ilgili şu görüşleri paylaştı:

“Recep Tayyip Erdoğan, yerli ve milli bir polis teşkilatı kurduklarını açıklamış. Erdoğan iktidara geldiği zaman Türkiye’de bütün eksiklerine rağmen milli ve yerli bir polis teşkilatımız vardı. Erdoğan 2003’den 2013’e değin 10 yıl boyunca her gün Türk polis teşkilatına zarar verdi. Polis teşkilatının bütün Türk Milletinin değil sadece bir cemaatin polisi haline gelmesinin yolunu açtı. Kendi dediği gibi “istedikleri her şeyi verdi.” Gerçek polislerin teşkilattan ayrılmalarını sağladı. Direnenlerin hapishaneye yollanmalarına ses çıkarmadı. Sadece seyretti. Çünkü bu polis ile Türk Ordusuna karşı savaş açmıştı. Bu polisler ve yargıdaki temsilcileri ile ile subaylara komplo kuruluyor, karargahlara baskınlar yapılıyor, generaller-subaylar tutuklanıyordu.Bütün bunların mimarı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Recep Tayyip Erdoğan, Türk Emniyet Teşkilatına tarihinin en ağır darbelerini indirmiştir. Erdoğan milli ve yerli hiç bir şey kuramaz. Erdoğan’ın yerli ve milli dediği Erdoğan’ın polisidir. Ancak artık Erdoğan’ın polisi olmayacaktır. Çünkü aralarında Erdoğan’ın polisi olmayı kabul edenler olsa da polis teşkilatında komplo ve saldırıları aşarak bugüne gelen büyük bir bölüm Türk Milleti’nin polisidir.”

Alpaydın Eroğlu (Haberiniz.com.tr)

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.