anadoluverumelimedya.com

Sinan Oğan’dan CNN Türk’te Çarpıcı Açıklamalar

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Adayı Sinan Oğan, mahkemenin verdiği kararla ‘kurultay çağrı heyeti’ oluşturularak partinin olağanüstü kurultaya götürülmesi hükmüne varılmasının ardından CNN Türk ekranlarında önemli açıklamalarda bulundu.

Reklam alanı

CNN Türk’te soruları yanıtlayan Oğan, mahkemeden olağanüstü kurultaya gidilmesi kararının çıkmasının ardından, “Artık Ülkücü Hareketin önündeki en büyük engelin MHP Genel Merkezi” olduğunu ifade etti.

Devlet Bahçeli’nin, “Nereden etkilendikleri belli olmayanlara ve Türkiye’nin her tarafını ziyaret edenlere partiyi kolay kolay teslim etmeyiz” ifadelerine istinaden sunucunun ‘Neden etkilendiniz?’ sorusuna karşılık Sinan Oğan, “Keşke Genel Merkez de Balgat’ın 4 duvarı arasından çıkıp vatandaşın arasına karışarak halktan etkilenebilseydi. Biz il gezileri yaptığımız için ihraç edildik. Benim ihraç edilme gerekçelerimden biri de şehir şehir gezip partime oy istememdi.” şeklinde konuştu.

Oğan, Bahçeli’nin, “Hiç kimse olağan kongre dışında bizden olağanüstü kongre kararı beklemesin” sözlerine ilişkin ise “Genel Başkan kendisini seçen kurultaya güvensin. Yine seçerse yine genel başkanımız olsun. Delegeden korkmayın. Kendisinin önünde bir fırsat var. Adalete güvensin, ülkücü iradenin 548 imzasını hiçe saydı, mahkeme kararını hiçe saymasın.” dedi.

MHP’de bir liderlik sorununun olduğunu ve tabanın sesine kulak verilmediğini ifade eden Oğan, mahkemenin verdiği kararla ilgili olarak da,”Bugünkü karar sadece ülkücüleri değil, bütün Türk milletini memnun etmiştir.” dedi.

haber3hilal

About armadmin 9322 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.