anadoluverumelimedya.com

Kadın vekiller Kılıçdaroğlu’na sahip çıktı ‘O tecavüzleri örtemezsiniz’

“ ‘ÖNÜNE YATMA’NIN TAM DA KARŞILIĞI KORUMAK VE KOLLAMAKTIR”
CHP Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer, “Yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali bugün Adalet ve Kalkınma Partisi tarafından Genel Başkanımıza yönelik provokatif suçlamalar, kendi ayıplarını örtme çabasından başka bir şey değildir. ‘Önüne yatmak’ Türkçe’de bir deyimdir. ‘Önüne yatma’nın tam da karşılığı korumak ve kollamaktır” dedi.

Reklam alanı

“KEMAL BEY’İN SÖZLERİNİ ÇARPITARAK KENDİNİZE RANT ELDE ETMEYİ BIRAKIN”
Üç yaşındaki bir çocuğun tecavüz edilerek öldürüldüğünü belirten Usluer, “Aile ve Sosyal Politikalardan sorumlu bakanımız, kadın bakan size sesleniyorum, canınız acıdı mı, benim canım çok acıdı. Ben bir anne olarak çocuklarım adına gelecekte torunlarım adına benim içim çok acıdı Sayın Bakan, Kemal Bey’in sözlerini çarpıtarak kendinize rant elde etmeyi bırakın” diye konuştu.

“GENEL BAŞKANIMIZ ÜZERİNDEN BİR LİNÇ KAMPANYASI YÜRÜTÜLDÜĞÜNÜ GÖRÜYORUZ”
CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu da bir “linç kampanyası” yürütüldüğünü belirterek şöyle dedi:

“Genel Başkanımıza bu yapılanlar elbette ki bir suçu, tecavüzü örtme çabasıdır, bilinçli ve sistemli bir linç kampanyasıdır ve bu 45 çocuğa yapılan tecavüzü örtemeyecektir. Örneğin bir AKP’li vekil, kadın gazetecilerin bacak arasına gönderme yaptığında bu protestoların daha fazlasını daha büyüğünü beklerdik ama maalesef amacın bu olmadığını ve sadece o suçları örtmek için Genel Başkanımız üzerinden bir linç kampanyası yürütüldüğünü görüyoruz.”

halkizbiz

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.