anadoluverumelimedya.com

MHP Kadın Kolların’dan Aile Bakanı İstifa Etsin İmza Kampanyası

MHP Kayseri İl Başkanlığı Kadın Kolları Başkanı Serap Şule Kalın, Karaman’da yaşanan cinsel istismar olayıyla ilgili olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nun sözleri üzerine ”Bir kereden çok şey olur, Bir imza da sen at’ kampanyası başlattıklarını açıkladı.

Reklam alanı

MHP’li Kadın Kolları Başkanı Serap Şule Kalın, Karaman’da erkek öğrencilere yönelik cinsel istismar olayının takipçisi olacağını söyleyen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nun, tutuklu öğretmen Muammer B.’nin bağlantılı olduğu Ensar Vakfı’na sahip çıkınca tepkilerin de artarak büyüdüğünü kaydetti. Bakan Ramazanoğlu’nun ‘Buna bir kere rastlanmış olması, hizmetleri ile ön plana çıkmış bir kurumumuzu karalamak için gerekçe olamaz. Biz Ensar Vakfı’nı da tanıyoruz, hizmetlerini de takdir ediyoruz’ sözlerini hatırlatan Kalın, ‘Bir kereden çok şey olur, Bir imza da sen at’ imza kampanyası başlattıklarını ifade etti. Kalın şöyle dedi:

“Bu demeciyle kendisinden beklenen sorumluluğu gerektiği biçimde yerine getiremeyeceğine inandığımız Sema Ramazanoğlu’nun derhal görevden alınmasını istemekteyiz.”

MHP İl Kadın Kolları Başkanı Serap Şule Kalın Kayserili’leri, bugünden itibaren Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda kurulacak olan stantlarda başlattıkları imza kampanyasına destek olmaya çağırdı.

ulkucumedya

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.