anadoluverumelimedya.com

CHP’li başkanı döven ‘Osmanlı torunları’ adliyeye getirildi

Düzce’de, CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan’ı sokak ortasında döven Cihan Cengiz ve Raşit Arslanaydın ile darp anına ilişkin videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Osmanlı Torunları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsa Üçüncüoğlu adliyeye sevk edildi.

Reklam alanı

‘BİR GÜN BİRİNİZİ, BİR GÜN HEPİNİZİ’
Dün saat 14.30 sıralarında Fevzi Çakmak Mahallesi’nde meydana gelen olayda, CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan’ın kullandığı otomobile arkadan gelen başka bir otomobil çarptı. Araçtan inen Cihan Cengiz ve Raşit Arslanaydın, “Sen vatan hainisin” diyerek Tozan’a saldırdı. Tozan, aldığı tekme ve yumruk darbeleriyle yere düşerken, 2 saldırgan araçlarına binip kaçtı. Olayın ardından Cihan Cengiz ve Raşit Arslanaydın ile dayak anını ilişkin cep telefonuyla çekilen videoyu, “Düzce’de hain, ajan, vatana ihanet eden CHP İl Başkanını istemiyoruz. Varsa vatan hainleri, sıraya girsinler. Birgün birinizi, bir gün hepinizi” notuyla Facebook hesabında paylaşan Osmanlı Torunları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsa Üçüncüoğlu gözaltına alındı.

İl Başkanı Zekeriya Tozan’ın hastaneden darp raporu alarak şikayetçi olduğu saldırganlar, polisteki sorgularının ardından bugün adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Cihan Cengiz ve Raşit Arslanaydın, “kasten yaralama”, İsa Üçüncüoğlu ise “suça azmettirmek” ve “halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit” suçlarından savcıya ifade verecek.

CHP Düzce İl Başkanı’nı sokak ortasında döven “Osmanlı Torunları” isimli derneğin üyelerinin Suriye’de cihatçılarla birlikte fotoğrafları ortaya çıkmıştı.

sol

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.