anadoluverumelimedya.com

Cumhuriyet Kadınları Meclis Kapısına Dayanıyor

Basın Açıklaması
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Ensar Vakfı’na yöneltilen cinsel istismar iddialarına ilişkin, “Buna bir kere rastlanmış olması hizmetleri ile ön plana çıkmış bir kurumumuzu karalamak için gerekçe olamaz. Biz Ensar Vakfı’nı da tanıyoruz, hizmetlerini de takdir ediyoruz, ama öteki taraftan bunu yapan kişi için de sıfır toleransla hukuki açıdan bütün takibimizi yapıyoruz” dedi.
“Bir kereden bir şey olmaz “ diyen, Ensar Vakfı ile gurur duyduğunu açıklayan, görevi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olmak olan Sema Ramazanoğlu’na sıfır toleransla yaklaşacağımızı ilan ediyoruz.
DERHAL İSTİFA ETMELİDİR
AKP hükümeti 15 yılda eğitimden sağlığa, ekonomiden dış politikaya kadar her alanda sorunlar içinde bir enkaz yarattı. Gericilik ve bölücülük hız kesmeden, kadını gülmesi, konuşması, okuması, çalışması, toplumsal yaşama katılması bile yasak, kılını tüyünü fetvalarla alacak olan biçareye dönüştürmek istemektedirler. Öyle ki küçük kız çocuklarını babasının şehvetinden bile koruyacak kimse yoktur. Bu ortamda tecavüze uğrayan çocuklara bir kereden bir şey olmaz diyen bir Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ‘na Cumhuriyet Kadınları Derneği Genel Merkez ve Şubeleri olarak git diyoruz.
Cumhuriyet Kadınları Derneği Genel Merkezi

Reklam alanı
About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.