anadoluverumelimedya.com

Kılıçdaroğlu’ndan AKLI DURDURAN ŞOK AÇIKLAMA!

KILIÇDAROĞLU: 200.000 KİLO BOMBA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından çok önemli bir mesajı kamuoyu ile paylaştı.
Kılıçdaroğlu, “PKK çözüm sürecinde şehirlere 200 bin kilo bomba sakladı. AKP Hükümeti bizzat teröre yardım ve yataklık yapmıştır!” açıklamasında bulundu.
 
Kılıçdaroğlu, “Benim vatandaşımın can güvenliği hükümet tarafından sağlanamıyorsa, ülkeye korku ve endişe hakimse, hükümet başarısızlığını kabullenmelidir! Türkiye, tarihinin en derin siyasal krizini yaşamaktadır. 14 yıllık bu enkaz, daha fazla geç kalınmadan kaldırılmalıdır!” dedi.
 

imdi Kılıçdaroğlu’nun bu açıklamaları çok önemli çünkü bu açıklamayı yapan ana muhalefet partisinin lideri.
Açıklama doğru, mutlaka kanıtları da vardır. Vardır ama asıl soru şu, şimdi ne olacak?
Eğer ki bir hükümet, devletin ve milletin varlık ve bekasına tehdit olan bir terör örgütüyle işbirliği yapıyorsa, Türk Ceza Kanunu’nda yer alan “ülkenin bir kısım topraklarında egemenliği bir başkasına devrediyor” demektir ve bu suçun adı eski ifadesiyle VATANA İHANETTİR!
 
Kaldı ki Kılıçdaroğlu’nun bu açıklamalarına Ege’de Yunan’a terk edilen adalarımızı, Suriye’ye IŞİD’e terk edilen Süleyman Şah Türbesi ve toprağımızı da eklediğinizde iddia edilen suç katmerleşir!
Şimdi ana muhalefet lideri ne yapacak?
Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’nın başlangıç hükmünde “bu anayasa yüreği vatan millet sevgisiyle dolu Türk evlatlarına emanet edilmiştir” der.
O halde ana muhalefet lideri, Türk Milleti’ne emanet edilmiş anayasayı ayaklar altına alan bu siyasete karşı demokratik hak ve özgürlükler çerçevesinde meydanlara çıkmalı ve anayasayı korumalıdır, TÜRK MİLLETİ’NİN DESTEĞİNİ ARDINA ALARAK!
Reklam alanı

SARIZEYBEK HABER

About armadmin 9322 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.