anadoluverumelimedya.com

AKP TERÖR ÖRGÜTÜ İLAN EDİLECEK!..

“AKPLİLERE ÖLÜM!”  ZAMANI GELİYOR!..

Reklam alanı

Göreceksiniz Akp kendi silahıyla vurulacak ve Akp terör örgütü ilan edilecek!..

“Cemaate Ölüm!” sloganlarının yerini  “Akp’ye ve Akp’lilere Ölüm!” sloganı alacak!..

Peki, bu mümkün mü?

Mümkünse nasıl olacak?

Biz millet olarak her şeyi çok çabuk unuturuz!..

Şimdi hafızamızı “azıcım, minnacık” bir zorlayalım bakalım!..

28 Şubat’ta ne olmuştu?

28 Şubat nasıl olmuştu?

Dindar bir başbakan ve dindar bir parti başkanının yani Erbakan’ın imzaladığı başbakanlık genelgesiyle bütün dindar, muhafazakar kesimlere zulüm yapılmıştı!..

Namaz kılan, oruç tutan, camiye giden ve örtünenler  “irtica” yaftasıyla fişlenmişlerdi!..

“İrtica” soyut bir kavramdı ve bu kavramla istenilmeyen herkese  cüzamlı ya da  kuduz köpek muamelesi yapmak çok kolaydı!..

O kadar kolaydı ki bir ihbarla “Allah” diyen herkesi  mürteci diye damgalamak mümkündü!..

Nitekim  din ile diyanet ile ilgisi olmayan birçok kişi o süreçte mağdur edilmişti!..

Soyut  kavramlarla ve soyut suçlarla herkesi enselemek mümkündü!..

Şimdi benzer hatta daha korkunç bir süreç yaşanıyor!..

Zira şimdi “irtica” yerine “paralel” yaftası kullanılıyor ki bu daha soyut daha  korkunç daha dehşet bir yaftalama, damgalama biçimi!..

Çünkü irticanın delili az çok uydurulabiliyordu!..

Dini sözler ve eylemler bunun için yeterli olabiliyordu!..

Mesela  “Selamünaleyküm” demek ölüler için hatim indirtmek ya da mevlit okutmak delil sayılabiliyordu!..

Çünkü hukuk şimdiki gibi rafa kaldırılmıştı!..

Paralel damgası için hiçbir şey gerekmiyor!..

Gerekmiyor zira  paralel zaten gizli, bilinmeyen ve gizlenen anlamında kullanılıyor ki bu yafta ile en azılı komünist ve ateist bile yaftalanabilir!..

Hatta  diğer tarikatlardaki sakallı, cübbeli, sarıklı, çarşaflı kişiler “gizli cemaatçi” diye enselenebilir!..

Ya yine “Paralel” yaftasıyla ya da  Akp’ye verilecek yeni bir isimle yani Akp’yi terör örgütü gösterecek yeni bir isimlendirmeyle bütün bunlar çok rahatlıkla yapılabilir!

Şimdi başa tekrar dönelim!..

28 Şubat dindar bir başbakanın yani Erbakan’ın imzasıyla yürürlüğe girmiş ve hemen sonra gelen Ecevit hükümeti o genelgeyle süreci devam ettirmişti!..

Yarın bir gün bir sürpriz olsa ve Akp iktidardan gitse ya da bir askeri darbe olsa gelen yönetim şimdi Akp’nin imzasıyla çıkan gizli açık genelgeleri aynen başta Akplilere ve diğer bütün dini gruplara ve hiçbir gruba mensup olmayan dindar vatandaşlara uygulanabilir! Hem de çok rahat uygulanabilir! Bütün dindar,muhafazakar vatandaşlar bu yaftalama, suçlama ve iftira atma yöntemiyle  memuriyetten atılabilir, iş yerlerine ve mallarına çökülebilir, zindanlara doldurulabilir!..

Bunu birkaç biçimde uygulamak mümkün olabilir!..

  1. “Akp hukuksuz bir düzen kurarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne ve laik demokratik düzene alternatif yani paralel bir yapı kurdu ve bununla ülkede darbe yaptı, terör estirdi!” der ve bu süreci kolaylıkla devam ettirebilirler! Buyurun işte size yeni bir terör örgütü!..Bunun adını  istedikleri gibi koyar ve geliştirebilirler!  ATÖ (Akp Terör Örgütü)  diyebilirler! ETÖ (Erdoğan Terör Örgütü) diyebilirler! DTÖ (Davutoğlu Terör Örgütü) diyebilirler!  Akp’nin,  FTÖ (Fethullahçı Terör Örgütü) uydurması gibi çok rahatlıkla uydurabilirler!  Uydurabilirler zira elde hazır uygulamalar var! Uydurabilirler zira hukuk yok! Hukuk askıda! Hukuk yerine gizli açık genelgeler ve emirler var!..
  2. “Paralel  Yapıyla ya da FTÖ ile on yıl birlikte hareket ettiniz, bu yapıyı birlikte güçlendirdiniz, ne istedilerse verdik dediniz,  cemaate ve liderine övgüler yağdırdınız!” der ve yine bu süreci daha fazla genişleterek uygulayabilirler!..
  3. Hukuksuzluk ölçü olduğu için, Anayasa ve kanunlar askıya alındığı için Akp ve diğer dindar gruplar için gerekçe uydurmak hiç de kolay olmayacak, yukarıdaki iki madde gibi onlarca madde ile bu hukuksuz süreç herkese uygulanabilir!..

Şimdi bütün bunları düşündükten sonra Fethullah Gülen’in daha bu süreç başlamadan önce yani  Akp’nin cemaate düşmanlığı başlamadan önce hatta hiçbir işareti yokken 2009-2010’larda “28 Şubat’tan daha korkunç, daha dehşetli  günler geliyor!” dediğini duymuş ve kendi kendime gülmüş hatta “Herhalde cemaati gevşetmemek için söylüyor!” diye aklımdan geçirmiştim! Şimdi ağlayalım mı gülelim mi bilemiyorum! Bakalım bundan sonra hangi dini gruplar hangi mütedeyyin ve muhafazakar insanlar ağlayacaklar zamanı geldikçe göreceğiz ve herhalde hepimiz , başta Akpliler ve Akpye destek olan dini gruplarla birlikte hepimiz kına yakıp, zil takıp oynayacağız!..

Bütün bunlar varsayım ya da hayal ürünü zannedilmesin!..

Zannedilmesin zira 28 Şubat’ı başlatan ve sürdüren ekip şimdi yine iş başında!..

Hem Milli Görüş olarak iş başında hem de Ergenekon olarak iş başında!..

Haaa bir de şunu hatırlatayım!..

Muhalefet niçin çok rahat ve çok neşeli?

Muhalefetin çok hasas olduğu, kendi varlık sebebi olarak gördüğü, ölüm kalım meselesi diye sunduğu şeyler Akp tarafından adım adım gerçekleştirilirken niçin zevklerinden dört köşe bir hal içindeler?

Hatta gizli ya da açık bu sürece niçin destek veriyorlar?

Ne dersiniz isterseniz bir düşünün!..

Müslümanlar pek düşünmezler ama yine de siz bir deneyin!..

Dünya Şokta 5 Dk’da Göbeğinden nasıl kurtuldu!!.

Kaynak: Bahri Şenkal – Haberform
About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.