anadoluverumelimedya.com

İkiyüzlü Avrupa: Ankara için saygı duruşuna ret !

Hollanda temsilciler meclisinde Dünyanın heryerinde saldırı oluyor gerekçesiyle Ankara için 1 dakikalık saygı duruşu kabul edilmedi..

Reklam alanı

Mecliste bugün önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan AB mülteci toplantısı tartışıldı. Tartışmanın AB ile Türkiye arasındaki anlaşmasıyla ilgili olduğuna dikkat çekip meclisde bulunan temsilcilerin daha önce Paris için uygulanan 1 dakikalık saygı duruşunu Ankara için de yapılmasını önerdi. Ancak mecliste bulunanlar buna tepki gösterdi.

Meclis başkanı Arib Kuzu’ya , ”saygı duruşu ile ilgili daha önce haberim olsaydı bende size konu hakkında bilgi verir ve şartlarını belirtirdim. Dünyanın heryerinde terör saldırısı oluyor isteğinizi uygun görmüyorum ” dedi.

VVD fraksiyon başkanı Zijlstra,” bu tür konuların daha uygun ve etik bir şekilde görüşülmelidir ” ifadesini kullanırken, CDA başkanı Buma da Kuzu’yu eleştirenler arasında yer alarak Ankara konusunda tavrını ortaya koydu. Buma, Tunahan Kuzu’nun Ankara iöin 1 dakika saygı duruşu istemesiyle Milletvekili arkadaşlarını zor durumda bıraktığını belirtti.

SONHABER.EU

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.