anadoluverumelimedya.com

Meral Akşener Harput’ta Konuştu…

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan adayı Meral Akşener, Elazığ’da kongre süreci ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Akşener, Zaman Gazetesine kayyım atanması ile ilgili olarak “Türkiye’de bütün kanallar, bütün gazeteler, bütün mecralar Adalet ve Kalkınma Partisi ve sayın cumhurbaşkanının gözetimine girmiş durumdadır.” dedi.

Reklam alanı

Elazığ’da partililer tarafından karşılanan Akşener, Harput’ta basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Medya kuruluşlarına kayyım atanması ile ilgili görüşü sorulan Akşener,

Türkiye’de önce şirketler kuşatılıyor, arkasından krediler devreye giriyor, ondan sonra iflas ettiriliyor. Böyle bir yöntem var. Bir de çeşitli medya gruplarına kayyım atayarak, terör örgütü bünyesinde değerlendirerek kayyım atayarak ele geçirip, sonra da kapatma hadisesi var.” dedi. Akşener, “İşin hukuki boyutunu bir kenara bırakarak bunu söylemek isterim, maalesef Türkiye’de bütün kanallar, bütün gazeteler, bütün mecralar,Adalet ve Kalkınma Partisi ve sayın cumhurbaşkanının gözetimine girmiş durumdadır. Neredeyse birebir sahiplenme durumundadır. Talimat ile iş görür haldedir. Muhalefet partilerinin ve sosyal muhalefet yapan kesimlerin hiçbir mecrada sesini duyurmasının mümkün olmadığı bir döneme giriyoruz. Başladı ve bugüne geldik. Bunun yolu da bizim gibi ayakkabıları eskitip tek tek, şehir şehir, mahalle mahalle, ev ev dolaşmaktır. Bizler de bunu yapıp derdimizi vatandaşımıza milletimize anlatıp paylaşacağız.” diye konuştu.

http://sarizeybekhaber.com.tr/gundem/meral-aksener-harput-ta-konustu-h11187.html

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.