anadoluverumelimedya.com

Gine’den Erdoğan’a: Bize saray değil demokrasi lazım

Gine Başbakanı Lansana Kouyaté ‘Başkanlık sarayı daha lüks olunca halk refah içinde yaşamıyor. Mümkünse Erdoğan Gine’ye demokrasi getirsin, ekmek ve su versin. Sefaletten kırılıyor benim halkım. Sokaklarda insanlar birbirlerini vuruyor. Daha geçen gün bir gazeteciyi sokak ortasında öldürdüler. Yani demek istediğim; Erdoğan’ın beğenmediği şu anki saray bile bizim için lüks…’ 

 

Reklam alanı

Erdoğan Gine’ye gitti, sekiz bin 969 kilometre öteden ana muhalefet lideri nasıl eleştirilir öğrendiler… Peki, bu konuda Eski Gine Başbakanı Lansana Kouyaté ne düşünüyor?

Sınır Tanımayan Doktorlar, Sınır Tanımayan Gazeteciler varsa neden Sınır Tanımayan Eleştirel Cumhurbaşkanları da olmasın?

Evrensel’den Tunca Öğreten’in haberi: Biliyorsunuz; Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan geçen gün Afrika ülkesi Gine’ye resmi ziyarette bulundu. Bu ziyaret sırasında Gine Devlet Başkanı Alpha Conde ile bir de basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Gineli devlet erkanı, bürokratlar, diplomatlar falan vardı. Hepsi dikkat kesilmiş, Cumhurbaşkanımızı dinliyordu.

http://yenisoluk.com/gineden-erdogana-bize-saray-degil-demokrasi-lazim/

About armadmin 9321 Artikel
Günlük olaylara toplum duyarlılığını yükseltebilmeyi umuyoruz.